Jump to content
Guest gena

Съвет за англичанка

Recommended Posts

Guest gena

Здравейте!Търся мнение за английски Сивик 1.5 is 114к.с.Знам какво е общото мнение за англичанките,но все пак.Интересува ме това V-tec ли е?Какво е поведението на пътя,ускорение,разход(не на книга).Бил някакъв икономичен.Това за сметка на ускорението ли е?Предварително благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ако е 114 надали е VTEC-E ... виж във темата за двигателите клик, а иначе хубава кола само да не струва прекалено много :whistle: ... нека колегите ти кажат плюсове и минуси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena

Цената е 9300 и за 98г. с климатик,2 еърбега,ABS,eл.стъкла и огледала ми се вижда много.Ама като няма друго...Вече три месеца търся.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Цената е 9300 и за 98г. с климатик,2 еърбега,ABS,eл.стъкла и огледала ми се вижда много.Ама като няма друго...Вече три месеца търся.

виж ся ако ти трябва комфорт и изисканост това ще те задоволи за тази цена малко е много виж дали не можеш да я свалиш на 9к.....ако ти трябва да върви колата и не ти трябват екстри...не е това....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ако трябва да върви ще трябва и турбо да купиш :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena

Ами то ако няма да върви,няма смисъл да търся Хонда.Не е ли така?До колкото знам има V-tec 1.5,но не е предпочитан(бил спънат).Бях готов да взема 1.6 VTi 160 к.с. 99г. с 4 врати,клима и т.н.,но цената ми беше много голяма(15к).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Ами то ако няма да върви,няма смисъл да търся Хонда.Не е ли така?До колкото знам има V-tec 1.5,но не е предпочитан(бил спънат).Бях готов да взема 1.6 VTi 160 к.с. 99г. с 4 врати,клима и т.н.,но цената ми беше много голяма(15к).

не че няма да върви колега ама няма да е накаква бегачка и да те плаши като натиснеш педала додоле...иначе цената ми се стува добре за ВТИ 99 година

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest toni_dogg

не че няма да върви колега ама няма да е накаква бегачка и да те плаши като натиснеш педала додоле...иначе цената ми се стува добре за ВТИ 99 година

:worthy: аз имам англичанка - 1,6/115кс. Очаквах аз да бяга като натъркана с люта чушка, ама не! :worthy: Даже ходих на майстор да я гледа дали нещо не й е наред :hondarulez: Ама човека каза - като искаш бегачка да не си си я купувала тая :rolleyes::w00t:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ами то май има разлика от бегачка до бегачка ... какво и е на д16-ката данеби да ми казваш че не върви ? с какво сравняваш ? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

преди 6 месеца купих за 8К точно такава. Единсвения кусур беше че е бяла.9.5К е прекалено много.Иначе колата е много хубава. Върви чудесно и като ускорение и като возия. Прегледай задните тампони и другите неща най добре я закарай при Омбре да я погледне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest toni_dogg

ами то май има разлика от бегачка до бегачка ... какво и е на д16-ката данеби да ми казваш че не върви ? с какво сравняваш ? :rolleyes:

С рено петичка :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena

преди 6 месеца купих за 8К точно такава. Единсвения кусур беше че е бяла.9.5К е прекалено много.Иначе колата е много хубава. Върви чудесно и като ускорение и като возия. Прегледай задните тампони и другите неща най добре я закарай при Омбре да я погледне
За 8к нямаше да се замисля,но във Варна цените са други. Редактирано от gena

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Вярно че 9.5к са доста парички за англичанка.аз за мойта дадох 5800 без митото (с митото около 7500) със всички екстри без климатик.Ама съм доста оволен от нея.Даже ми се вижда доста пъргава за 1.4 90кс.Добре върви - малко харчи.Ама ти си знаеш - VTEC-a си е VTEC.Иначе е добра ако ти трябва кола с повече пространство.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...