Jump to content
Guest Founder

Хонда Среща на 28.10.06

Recommended Posts

Guest Founder

сега - като "собственик" на темата бих ви помолил да спрете с глупостите и уж небрежните закачки коя кола какво как, кога и къде :ph34r: колата на всеки е бърза сама по себе си на тоя по бърза на ония по бързана тоя толкова до 100 другия на калника , третия на подкалника , четвърти на копчето на ел.стъклата дрън дрън пляс плясвъпроса е , че се събрахмеизкарахме си веселопозапознахме се и така нататък :!:ще има и друго подобни мероприятия не 1-2-3 ами безброй :blink:бъдете сигурно в това !евала на всички , който се пуснаха и подпомогнаха с каквото могат за шоуто!но нека си останем приятелчета а не да се гледаме с бялото на очите и да си казваме здрасти с половин уста :Dдано сте ме разбрали абсолютно всички :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Честно казано и на мен седана синия 5г. ми направи доста добро впечатление.Нейчо Змея и той много бяга :blink: Но както отбелязаха колегите по-горе незабравяйте,че сме от един клуб и преди всичко трябва да се уважаваме и поддържаме добри взаимоотношения :unsure: Така че да не издребняваме чак толкоз :ph34r:

Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Споко бе хора никой с никой не е трагнал да се кара просто коментираме.Всички си искарахме супер.Пак малко спортна злоба ,ко лошо няма :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

ама тва е нечовешко бе хора цял ден на работа и в очакване като се пребера да гледам клиповете и пак нищо :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...