Jump to content
Guest Founder

Хонда Среща на 28.10.06

Recommended Posts

Guest DJDOGI

наиде напича яко сланчево е неска е денят :drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

ах как ми се идва :( , да видя тез убави хора :hug: , да му седнем, да му :drunk: , да му :fun: , ама нема хора бате. Весело ви :fun: и да няма :fun: Надявам се на много снимки и клипчета. :/:bye::balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

яката работа :drunk: снимки и клипчета утре ,че тая вечер ще има :fun::balloon: по случай случаката :bye: да видите вие как в ямбол неможело да стават срещи - а ма ха :fun:тищо - пък ти още от сега обещай че нема да пропуснеш следващата а аз ще обещая да те даря с много :fun::hug:

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Да яко бе6е :drunk: А ква писта си имате :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

о да пистата беше мн широка яко местенце е,въпрели че беше много мръсно добре че накрая и хванах цаката и почнах да правя задоволителни стартове.Иначе за срещата който не е дошъл може само да съжалява и то ужасно много.Иначе на връщане я понатиснах мойта и и праснах 230/ама се налойи да ги вдигам на 4 пъти че дигна и снимам и ми вика няма памет в тел.И нещото което ме учуди беше че ги дигаше без да я чакам много и с ограничителната плочка на въздуха за гаста!/

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Срещата беше мноооо хубава ама мноо барзо тръгнахте да си ходите от пистата то таман беше станало интересно айдее следващия път по дълго да останете :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

срещата току що приключи.снимки ще качим малко по късно, те ще разкажат . но беше малко по-силна от националната на жребчево :) то всъщност си беше 2ра национална ;) здрава група от бургас и варна , от стара загора, пловдив и плевен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

е ние сме така като кажим и идваме Бургазлии сме точни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

Евала на варна и бургас винаги готови. А срещата си беше по силна от националната на Жребчево.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

абе хора какво става защо никой недава клиповете? закво правихме шоу нали и ние искаме да се видим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

хахаха споко бре Иво :)

по нетърпелив си от малко дете :D

снимки и клипчета ще качим по-късно или в най-лошия случай утре ,че в момента разтоварват камери , апарати и гсм-и от снимките и клипчетата ;)

а иначе по въпроса със срещата:

[/i]Искам да изкажа огромните си благодарности към всички съклубари , който биха път до Ямбол за да помогнат тази среща да се осъществи и да стане супер яко :)

сливен , варна , бургас , стара загора , плевен , пловдив , елхово , айтос , разград ... евала :huh:

видя се че има истински фенове от тези градове :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

Аз пък мисля 4е организацията беше на недостаъ4но ниво вси4ко това трябва6е да се организира доста по рано(към2)-(по възможност и в неделя) ! и трябваше направо на пистата в сливен кадето беше идеално имаше място за всиски и за вси4ко ! ина4е хондите бяха доста :)) ( и показваха предимно опти4ен тунинг)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

като за първа среща беше перфектно :huh:найстина можеше направо на пистата за се съберем , но както и да е :)и за часа на срещата аз споделих още вчера , че късен е тоя час - но си мислих , че все ще можем да смогнем на време , нооо .. ;) за следващите срещи ще го имаме на предвид :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

И следващия път никой да не се услушва и всички на старта без скатавания :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

мега яка среща си направихме, очаквах да е много добре, но стана още по-добре :) който не дойде има мноооооого да съжалява, а колко "Пещерска" си отиде........... само Бацо Гацо знае :) :) :huh:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Малии,мога само да кажа,че срещата наистина беше много по-добра от националната и имаше много повече коли ;) Само Рексовете бяха 6-7 :) Смятам,че всеки е доволен и даже някои си "начесаха крастата" на пистата :D Който имаше желание дойде да се видим и даже с някои се :) от мен толкоз.....има доста снимков материал та да се види за какво иде реч ;);):););) Очаквам следващо включване! ;):huh:

Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

8 X-a 8 ! :):huh:

Опа ,май немога да броя до толкова..... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Има и много други снимки но нета ми е доста зле ще помоля някой друг да ги постне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Тези хора съм ги виждал някъде, много са ми познати, но гледам, че един липсва. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Много съ доволен от сбирката ... :) ..имаше от вси4ко ...фенове ... :D много ...гонки :) ....и ...парти ;);) .....и Гацо Бацов :huh: ...благодаря на домакините ...те са виновни да си изкараме така добре ...и персонално на Benji кофти 4е не мога да ка4а снимков материал .....а има ДОСТА :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Малко късно се включвам ама....Та срещата беше супер!Другия път ще трябва по от рано да я направим!Получи се наистина страхотно!Изненадах се когато видях толкова много хора и се надявам за напред да сме още повече!По късно и аз ще постна някоя снимчица!А и няма да забравя и за клипчето където Jeepers Creepers размаза онова Пежо 106 Рали!Спецялни благодарности на Драгича за това че ме удостои с честа да изпъна неговия звяр!Респект човече! :);):):):D;););););):huh:

Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Айде дайте клипчетата бре ко си ги стискате само за вас аааа.Егоисти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

хайде който има клипчета нека ги качи някъде или да ми ги прати на пощата NBU@abv.bg за да мога аз да ги кача :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Хм,е женското присъствие нее малко :)

Публикувано изображение

Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

и аз да не остана по назад да поптитам:D каде са клип4етата ?!!? имаше доста хора с камерки и апрат4ета и ГСМ-и които снемаха снимки клипове) за снимките ве4е ги видяхме общо взето :) останаха клип4етата само

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

аз подозирам тука някав заговор и затова не ги дават!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

аз подозирам тука някав заговор и затова не ги дават!

Колега нали ти пратих в4ера клип4ета бе :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

да ето ги ама искаме и другите дет само на снимаха ;)

за свдения първата и без фаровете съм аз :D,а следващия по бързина до мен е прелюда на ванката бившя на Zniper тва е друг 2та рекса
ай дано тва да даде пример .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

да ето ги ама искаме и другите дет само на снимаха ;)

за свдения първата и без фаровете съм аз :D,а следващия по бързина до мен е прелюда на ванката бившя на Zniper тва е друг 2та рекса
ай дано тва да даде пример .
Брат хубав старт направи наистина на старта беше бърз ама нека кажем на финала какво стана и кои беше бързия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

ами че ме взе взе ме за старта можеше да се направи много повече но все пак нямам нито керамичен съединител нито др глезотийки които имаш ти! А и ако това за теб е победа бях на огледалото ти незнам все пак аз съм 133 коня, за мен това е малка победа .А и когато те помолих за реванш мисля че поне това ми дължеше ,по принцип се прави 2 от 3 старта,а ти си тръгна и ме упрекна че съм лъжел че колата ми е 2,3! А аз да си кажа 4ист късмет извадих че несчупих мотора защото забравих да си увелича горивото тъй като беше с ужасно бедна смес,щеше го правя на пистата но се отплеснах и я пуснах веднага ;) А има и друго аз дигам 120 на 3та! затова че изкарвам на 4та и падам на 4500рпм а тогава ти си вече във силата си и затова ме настигаш но те уверявам чч др път няма да ти се размине да паднеш като доидем ;)ПС: за всички които разпавяха на пистата че съм 2,3 даже се чуха и 185 коня съм бил просто сте в голяма грешка!!!:D

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

бъркаш брат само те питах с какъв мотор си а не сам казвал че ме лъжеш а това че стартира по добре от мене и ме водеше на старта а след това те догоних и излязох на пред само по себе си говори как би се развил следващ старт ако не вартя много гуми.ама нема какво направихме си шоуто и пак ще го направим следващия път има победи има и загуби то иначе няма да е интересно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

бъркаш брат само те питах с какъв мотор си а не сам казвал че ме лъжеш а това че стартира по добре от мене и ме водеше на старта а след това те догоних и излязох на пред само по себе си говори как би се развил следващ старт ако не вартя много гуми.ама нема какво направихме си шоуто и пак ще го направим следващия път има победи има и загуби то иначе няма да е интересно

Напално сам сагласен с теб но според мен този прелюд требва да варви много пове4е!Защото преди това се твърдеше че е по барзо от ВТИ пак аз бех една кола зад бронията ти пак по каталог сам за 9.0 сек до 100км :D . Редактирано от beast

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

ей, да не се изпокарате пак!

хехе:D) мисля 4е няма има нужда да се карат(Трябва да го има документирано)и аз останах изненадан как 2.0 прелуд варви колкото 2.3 накрая имаха половин кола разлика ?!?!!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Спокойно пичове другия път ще има време за реванши!Не мога да отрека че прелюда на Jeepers Creepers много върви,както и седана на колегата му от бургас!Но мисля че това на кои му върви колата е послядният повод за караници особенно в нашия форум!Все пак всички караме една марка автомобили и и се събираме за удоволствие,а не за да спорим от кои град Хондите са наи бързи нали така... :D Аиде със здраве!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...