Jump to content
Guest Founder

Хонда Среща на 28.10.06

Recommended Posts

Guest Founder

на 28-ми / последната събота от този месец /от 16 часа местно време ;) ще се проведе Хонда среща в град Ямбол.Предния път се сабрахме 10-тина коли само от нашия град,но и срещата беше обявена в същия ден и нямаше време да се отреагира ;)за сметка на това пък сега пускам темата 14-15 дена по рано .Искам официално да поканя всички фенове от Ямбол & околието, Сливен , Стара Загора ,Пловдив , Бургас , Ванра ... абе общо с две думи - АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ! пък може да се получи една малка национална :cool: знае ли човек ;) терена е подсигурен. има място за около 100 хонди ... :) Мястото на срещата е както и миналия път: автобусното обръщало в ж.к. Г.Бенковски / стотина метра след бензиностанция OMAX в посока изхода на града.за хората който не са от Ямбол оставям тези два телефона за връзка:Моя - 088888 76 75 АнгелBenji - 08874761 89звънкате и ще имаме грижата да ви посрещаме на изходите на града ;)ако имате въпроси - тук е мястото п.с. от сега е гарантирано , че ще има гости от Плевен и Пловдив ,но кои ще са те ще видят само тези , които си домъкнат дупенцата до нашия мил роден град ;) п.с.2 Моля , някой от модераторите или администраторите да качи темата като важна. Предварително Благодарим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

п.с. от сега е гарантирано , че ще има гости от Плевен и Пловдив ,но кои ще са те ще видят само тези , които си домъкнат дупенцата до нашия мил роден град

...Аре нема да ги издавам тия тарикати ! :):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_
:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

нещо на промоция ще има ли? ;)

За ТЕБ специално сме приготвили изненадка :whistle:;) Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mortal

Аве не знам кой ще дойде ама аз ще се опитам да дойда дано само нещо не се обърка........ ;) а пък който не ме познава аз съм от Стара загора ,а пък от ямбол бенджито секи го знае Нъллл така ,А пък и той ме е виждал но преди 2 месеца на сбирката в Стара агорааре Всички в атака към Ямбол да изкъртим асвалта по аутобана.....Хахаххх :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Назначен си за официален представител на СЗ-Фен-Клуб'ъ на събитието в Ямбол ! ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Ам аз ако нямам работа тогава (май се очертава) се изстрелвам към Ямбол на 28 да ви посетя (ако нямате против де - де да ви знам :) ).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Елате повечееееее ;);):) нека да се види , че и в ямбол може да стават мероприятия от такъв вид ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

М както се очертава май може и малко бургазлии да се изсипят ама ние сме жадни за гонки, така че мислете място :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Място има и за дръпки ;) батко ви Ангел всичко е измислил :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Ам аз ако нямам работа тогава (май се очертава) се изстрелвам към Ямбол на 28 да ви посетя (ако нямате против де - де да ви знам :lol: ).

кво да имаме против ние в ямбол да не сме сверепи кучета.посрещаме гости всякакви ;) а относно MORTAL как да не се знаем.ако искаш звънкаш едно телефонче и те посрещаме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

не им вервайте, миналия месец като си тръгвах, ма гониха с рексовете (тъй викат на глутницата свирепи кучета) чак до Сливен да ма бият, а ся само с бой май няма да са отърва...... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mortal

Назначен си за официален представител на СЗ-Фен-Клуб'ъ на събитието в Ямбол ! :lol::drunk:

Нямаш ядове пич няма да се изложа я.....

Ам аз ако нямам работа тогава (май се очертава) се изстрелвам към Ямбол на 28 да ви посетя (ако нямате против де - де да ви знам :lol: ).

кво да имаме против ние в ямбол да не сме сверепи кучета.посрещаме гости всякакви ;) а относно MORTAL как да не се знаем.ако искаш звънкаш едно телефонче и те посрещаме
Нямаш ядове и със номера телефона ти се снабдих :lol: така че ще Атакувам само мойте майсори да не ми подлеят вода със бронята ми че направоще ги отстрелям ..........аре до събота

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

на 28-ми / последната събота от този месец /

от 16 часа местно време :lol:

ще се проведе Хонда среща в град Ямбол.

Предния път се сабрахме 10-тина коли само от нашия град,но и срещата беше обявена в същия ден и нямаше време да се отреагира :lol:

за сметка на това пък сега пускам темата 14-15 дена по рано .

Искам официално да поканя всички фенове от Ямбол & околието, Сливен , Стара Загора ,Пловдив , Бургас , Ванра ... абе общо с две думи - АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ!

пък може да се получи една малка национална :drunk:

знае ли човек :lol:

терена е подсигурен. има място за около 100 хонди ... ;)

Мястото на срещата е както и миналия път: а

Еи мама му стара дано да сам сжободен 4е искам и аз да се домакна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Май и аз ще си домъкна гъза ;) И ще поразходя новата генерация :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Май и аз ще си домъкна гъза ;) И ще поразходя новата генерация ;)

Мисля че е редно да дойдеш ;) Яхвай :lol: и идвай и вземи аверите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Б��но п�е

Хонда среща или Рекс среща,а? :lol: ...а гости с по-грозни ръждясали Х-чета може ли да дойдем? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Аве баце , мене нема ли да ме земеш ве...ам... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

не им вервайте, миналия месец като си тръгвах, ма гониха с рексовете (тъй викат на глутницата свирепи кучета) чак до Сливен да ма бият, а ся само с бой май няма да са отърва...... :hondarulez:

Добре , че си наясно със ситуацията брат и ще си подготвен. Ама тоя пат минеш ли табелата тешко ти обличаи по дебели дрехи да не боли.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Иване , ще завърнете хората още преди да са тръгнали насам бре :thumbs1::thumbs1: Бянсно Псе , моя и той има ръждица за оправяне .. така че заповядай :hondarulez::thumbs1::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

БУРГАС каде сте.... в ЯМбол на сбирка и гонки :hondarulez::thumbs1::thumbs1::thumbs1::thumbs1::bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

ахахахахах как се надъхвате само ама ако запука някой дъжд ще ви питам каде сте :thumbs1: да нестане Бургас каде сте........... по къщите на сухоооооооооо :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

ахахахахах как се надъхвате само ама ако запука някой дъжд ще ви питам каде сте :worthy: да нестане Бургас каде сте........... по къщите на сухоооооооооо :bounce:

предизвикваи го ти времето ....пък да видим :thumbs1::hondarulez::thumbs1::thumbs1::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Абре, едно въпросче ако може...Как аджеба ще пием ( или вие само на швепс ще я карате )? Точно тази вечер алкохола ще е забранен ( освен ако ямболските фенове на купят 20 кила ракия от петък :hondarulez: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

ааа въпроса с ракията всеки знае , че трябва да се задава на бенджи :hondarulez:интересува ме и още нещоколко човека мислят да останат за вечерта в ямбол ако въобще ще има такива за да се измисли нещо със спането ?

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

кво спане бе човек изсипваме сумати коли и заемаме паркинга на най вървежната дискотека и на човек по 2 мастии :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

майната той пенсионер - ше си легне пак с кокошките :P но останалата част може да направим една силна вечер ;);):P много :P яки парчета с много поздрави от :P и ... ;):P абе яката работа дет се вика по наше му

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

майната той пенсионер - ше си легне пак с кокошките :P но останалата част може да направим една силна вечер :P;);) много :P яки парчета с много поздрави от ;) и ... ;):P абе яката работа дет се вика по наше му

кой, аз ли бре;) от ся тренирам всяка вечер ;) .............и съм задобрял:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

а да видим :P:P до момента има доста хора , който са споделили , че ще дойдат за срещата и взех да се притеснявам , че ще са повече от на националната ;) на която за жалост неможах да дойда :P дано съм пророк :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Аз тай като гледам тази хонда среща най-вероятно ще се преварне в малко драг састезание тай че идвайте повечко да си премерим мусколите м/у градовете пак после ше го полейм :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

Аз тай като гледам тази хонда среща най-вероятно ще се преварне в малко драг састезание тай че идвайте повечко да си премерим мусколите м/у градовете пак после ше го полейм :P:P

да може да използваме момента 4е ще има доста хонди а както се ока4аква и др-ги автомобили:Pи да премерим сили на пистата в ЯМБол:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mortal

Аве пичове аз съм Егати и късметлията преди 2 дена ме удариха мноо Яко от пред и ся ближа рани... ;) Ама съм напънал майсторчетата на 100% че дано да успееем да се справим с проблема ... :D и днес почти успяхме ама ще дойда без единия си Фар (Десен) така че ако някой има такъв да не се ослушва а да го носим и да се Пазарим ........че каквото стане ;) А между другото аз ще нося и един компщтър за хонда -D16A6 1.6i 16v...Така че който го иска го продавам ;) А трябва ми и схибидах без механизма и да е изправен Щото моя майсторите го осраха ;) Аре до утре на купона ,аз сигурно ще дойда към 13.00ч .. че да въдя тия Ямболйки що за стока са ;) Аре до утре ,а както гледам Времето ще е с нас Така че се надявам да се съберем доста Хондлета.....и естествено е да подпалим Асвалта в Ямболско , Аре всички на купона........ ;):):drool:;)Пак съм изял или объркал по някоя друга буква ама се надявам да ме извините ..... ;) А" компщър "значи "Компютър" така че не се впрягайте аре чаоо....... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

първите гости от варна са вече тук :drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Ех вече е 00:21 и аз тъкмо приключвам 15 часовия си работен ден, и о радост утре (днес) се изстрелвам към Ямбол. Идвааааам.... Упс само да знаех пътя ама ще се справим някакси.

Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...