Jump to content
Guest Jorski

още един верен фен

Recommended Posts

Guest Jorski

Здравейте всички. Като фен на японските явтомобили и аз от скоро се сдобих с една хубава Сивик 3ка. Тъй като е съвсем приясно купена, трябва да и смена ремъците. Дайте един съвет от кой магазин да си ги взема. Ястно е Gates ще са, но дайте един адрес. Трябва ми и въздушен филтър. Благодарности. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Първо напиши от къде си и после колегите от съответният град ще те ориентират.....и добре дошъл в клуба :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Здравейте всички. Като фен на японските явтомобили и аз от скоро се сдобих с една хубава Сивик 3ка. Тъй като е съвсем приясно купена, трябва да и смена ремъците. Дайте един съвет от кой магазин да си ги взема. Ястно е Gates ще са, но дайте един адрес. Трябва ми и въздушен филтър. Благодарности. :cool:

Добре Дошъл!Кажи точната година, модел на ДВГ и цвят на багажника и ще имаш оферта. Последното беше майтап. ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jorski

Ами да добра идея, от София съм. Сивика е модел 96та а номера на двигателя къде да го видя. Иначе е 1.4is 90к. и ме радва да ви кажа , :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Ами да добра идея, от София съм. Сивика е модел 96та а номера на двигателя къде да го видя. Иначе е 1.4is 90к. и ме радва да ви кажа , :)

добре дошъл сред нас.малка поправка колата ти е сивик 6 ген. а не 3 ген. както си писал.а за номера най-лесно можеш да го видиш в талона :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...