Jump to content
Guest max_3d_3

Abs - проблем със задния дат4ик?!

Recommended Posts

Guest max_3d_3

Здравеите колеги.Наскоро запо4на отвреме на време да ми светва лампата на ABS-а и да не работи.Ходих да я гледат и ми смениха кабелите 6тото има6е самнение 4е е от там.Ама днеска ходих до калиакра и пак светна.Казаха ми 4е наи-жероиатно проблема е от задния дат4ик.Поненеже е много скап да питам от каде мога да си намериа втора употреба и на какви пари?Благодаря ви предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Никои ли няма дат4ик за продаване?!А и още едно въпросче - задължително ли колата трябва да е със задни дискови спирачки зада има АБС (койта е със,ама да знам от какви коли да търсия)?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Никои ли няма дат4ик за продаване?!А и още едно въпросче - задължително ли колата трябва да е със задни дискови спирачки зада има АБС (койта е със,ама да знам от какви коли да търсия)?

Аз имам датчици от 5 генерация.пп. Някой автомобили имат АБС и задни барабанни спирачки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

някой коли въобще нямат АБС на задните колела ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Виждам че си с 6г. англичанка . Продаваше се на части като твойта в "купува/продава" предполагам че на момчето ще са му останали датчиците .. пък и продаваше нещата на доста прилични цени можеш да погледнеш . не знам дали ще стане така :(http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=5708&hl= ) това е тамата , ако ли не пиши в търсачката всички теми на " Niki-piki " - това му е никът имаше телефон по добре се обади, А, и също провери дали става защото колата е 1,6 може да има значениеИ аз имам проблем със заден датчик за акорд 95г. 2.0 ако някой може да "хелпне" ще съм благодарен ..

Редактирано от cK1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...