Jump to content
kazadores

Въпрос за скорости 5 ген

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги,може би задавам малко тъп въпрос,но преди време,когато си купих колата смених веднага двигателното масло и това в скоростната кутия с 10/40 Репсол.Малко след това имах проблеми със съединителя и се наложи да се отвори кутията.След това ми наляха МТФ за скоростни кутии и от тогава ми прави впечатление,че скоростите започнаха да влизат страшно лесно,даже бих казал неприятно лесно.(обичам все пак да се усеща някакво напрежение при превключване).Сега направо с малкото пръстче може да се сменят.Въпросът ми е дали това се получи вследствие на мтф-а,или има някакъв проблем или нещо е износено,или евентуално е ниско нивото на масло.(предполагам ще се усети по някакъв начин,ако е малко маслото вътре).Благодаря на отзовалите се.Колата е 5 ген с мотор Д16з6

Редактирано от kazadores

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. Незнам защо в теб е останало впечетление, че скоростите трябва да се превключват "трудно". Предполага, че след премахване на проблема със съединителя е започнало да се превключват нормално. П.П. Щом ти харесва да се сменят скоростите по-стегнато и с по-голямо услилие слагай един Short Shifter и си ТИ ;) Има циала тема за това с ползите и недостатаците. Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...