Jump to content
Guest insane

Бензиновата помпаааа :-(

Recommended Posts

Guest insane

Колеги, аз рядко се изявявам във форума, но обикновено преглеждам какво ви вълнува ;) Сега имам нужда от няколко коментара или съвета, предполагам че ми е прецакана бенз. помпа - вчера си запали колата нормално, карах, спрях за 15 мин до един магазин и като опитах да запаля - нищо... въобще като включа на контакт не се чува помпата да работи. Колата се кара и на газ и на бензин (* но НИКОГА!!! не е оставала без бензин, поне с 10-на литра стои винаги), така че ръчно си запалих на газ и тръгнах, но по принцип е настроена да пали на бензин и да си включва газта... Опитах в движение да върна от газ на бензин - пак нищо... Кои части от електрониката може да са се прецакали или определено е помпата ?? Това искам да разбера, за да знам с какво да се захващам! ;) Благодаря предварително на ентусиастите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

Може да е главното реле или не знам как му е названието точно. На мен ми правеше така, свалих го и само му презапоих спойките. Това беше преди 2 г. и от тогава не съм имал проблем с паленето. Намира се под таблото в ляво от волана. Някъде из форума трябва да има и снимка. Намерих линка http://www.marklamond.co.uk/tech-honda/pgm.../main-relay.htm

Редактирано от Jonini

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

виж дали стига ток до помпата - ако да значи си за нова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest insane

Благодаря колеги, още сутринта (не сега че е раничко :cool: , а след няколко часа) ще проверя! :) Силно се надявам да е релето ;) , понеже не съм имал ядове с помпата преди това и ми давате някаква надежда... а иначе алтернативата е 200лв за нова помпа ДЕНСО с монтажа ;) Ако ви дойде друга идея - не се притеснявайте да споделите ;) БЛАГОДАРНОСТИ !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Благодаря колеги, още сутринта (не сега че е раничко ;) , а след няколко часа) ще проверя! ;) Силно се надявам да е релето :whistle: , понеже не съм имал ядове с помпата преди това и ми давате някаква надежда... а иначе алтернативата е 200лв за нова помпа ДЕНСО с монтажа ;) Ако ви дойде друга идея - не се притеснявайте да споделите ;) БЛАГОДАРНОСТИ !!!

Сигурно ти е релето ;) но ако е помпата ти казах , че ще те уредя , на много по-ниска цена + монтаж ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doof

Благодаря колеги, още сутринта (не сега че е раничко ;) , а след няколко часа) ще проверя! ;) Силно се надявам да е релето :whistle: , понеже не съм имал ядове с помпата преди това и ми давате някаква надежда... а иначе алтернативата е 200лв за нова помпа ДЕНСО с монтажа ;) Ако ви дойде друга идея - не се притеснявайте да споделите ;) БЛАГОДАРНОСТИ !!!

Сигурно ти е релето ;) но ако е помпата ти казах , че ще те уредя , на много по-ниска цена + монтаж ;)
ако ти трябва помпа свиркаи има ми тел в купува продава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

ПЪРВО СИ ПРОВЕРИ ПРЕДПАЗИТЕЛЯ!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Също може да се подаде напрежение директно на помпата и ако не тръгне, да се мъчи да се ремонтира, ако върти, значи лесно- релето, предпазителя и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...