chris_barnes 1296 #1 Публикувано 12 Юни, 2012 Здравейте колеги. Имам няколко части за продаване след лек ъпгрейд на колицата. Ето ги и тях: 1. Tарелки от B18C4 - комплект са, свалени от моят мотор. На около 140 хил км са. В добро състояние. Цена 30лв за комплекта. 2. Комплект бутала с буталните болтове от B18C4. Предполагам стават за разреждане на Б16ка, ако ще се турбинира, тъй като са с равни чела. Степента в блок Б16 е 9.1:1. В отлично състояние са, но не са перфектно измити. Цена: 50лв 3. Биелни болтове от B18C4. В добро състояние, цена 10лв. 4. Фарове за 5 ген сивик. Единият е DEPO, а другият Stanley. Цената, която им търся е 50лв за комплекта, или 25лв на брой. Нещата могат да бъдат изпратени чрез куриер до всяка точка на България, с опцията за преглед преди получаване. За контакт: ЛС или chris_barnes@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 15 Октомври, 2012 Горе, имам и някоя друга пружинка за клапаните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 4 Февруари, 2013 Да повдигнем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 9 Март, 2013 На черешата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 15 Април, 2013 UP! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 25 Април, 2013 Горе! Приемам бартери, нещата не ми трябват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #7 Отговорено 10 Май, 2013 Горе! За бартер ми трябват дръжки с копчетата за ел стъкла, читава лайсна за шофьорската врата (тази която е на рамката на вратата), лайсните под прозорците(неолющени), рамена за чистачки (неолющени). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове