Jump to content
FuckHonda

Лети джанти за Хонда 14"

Recommended Posts

Продавам си джантите с гумите. Джантите са 4х100 56 мм ценрален отвор за Хонда стандарт. С тях си купих колата преди година и половина.

Зимните гуми са нисък клас марка Infiniti 185/60/14 дота е от 2010 на на 4рите. С еднаква шарка са, равномерно износени, без балони, без кривини, без да са лепени, карал съм около 3000 км с тях тази зима. Не съм имал проблеми със закъсване, закопаване, даже напротив много здраво си драпаха из снега. Грайфера си е там за 3000 км зимно няма как да са изтъркани :P

Джантите имат козметични забележки, но затова и цената е такава, едно леко заиграване със шкурката и филер/спрей и ще са чук. Просто нямам време да се заигравам. Единствено което е необходимо да се направи е да се балансират преди употреба, но то е 1-2 лева на джанта мисля. :)

Причината за продажбата е, че минах на 15 цола джанти, и смятам и зимата да съм с 15"

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Търся му 260 лева на комплекта, 4 джанти обути с 4 зимни гуми

Телефон за връзка с мен: 0883 32 04 84 или на лични

Намират се във Варна бих ги изпратил с Еконт ако някой си ги хареса от далече :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова цена 230 лева - спешно е събирам за операция :(Ъп колеги, знам че сега е лято но след лятото идва зима. Джантите са пазени не са кривени, а са и много здрави, идеални са за БГ пътищата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продадени, честито на новия собственик ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...