Jump to content
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

водна помпа на Прелюд

Recommended Posts

имам малак проблем с температурата на колата дат4ика ми на таблото е дигитален и показва адски високи градуси понякои пат и 4ервеното светва ама вентилаторите не се вкю4ват тва става само ве4ер когато се патува през деня е наред ама всащност колата не загрява /двигателя/пипам марку4а с антифриза не е толкова горещ а си е нормален но уреда показжа 120 градуса ,и като спра на едно място и загася сжетлините градусите падат заковава на 90 и ако остане малко пове4е на място се вкю4ват вентилаторите .и проблема с водната помапа на нея ни6то и няма ама и нея самата не се вижда казаха ми 4е маи била в блока ама незнам дали не се избазикаха с мен ако някои може да даде някво инфо за моя проблем нека пише :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Тва ми мяза на лош контакт някъде по инсталацията.Свали таблото и почисти контактните пластинки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз и да сваля таблото фаида мисля 4е няма да има засхтото през деня не прави такива номера а само ве4ер на вкю4ени фарове и аз мисля 4е дава някаде оте4ка но каде и как да я намеря се 4удя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX

имам малак проблем с температурата на колата дат4ика ми на таблото е дигитален и показва адски високи градуси понякои пат и 4ервеното светва ама вентилаторите не се вкю4ват тва става само ве4ер когато се патува през деня е наред ама всащност колата не загрява /двигателя/пипам марку4а с антифриза не е толкова горещ а си е нормален но уреда показжа 120 градуса ,и като спра на едно място и загася сжетлините градусите падат заковава на 90 и ако остане малко пове4е на място се вкю4ват вентилаторите .и проблема с водната помапа на нея ни6то и няма ама и нея самата не се вижда казаха ми 4е маи била в блока ама незнам дали не се избазикаха с мен ако някои може да даде някво инфо за моя проблем нека пише :(

приятел опитай с термостата.А това за перката опитай с клемите на самата перка вазможно е даса клеасали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX

аз и да сваля таблото фаида мисля 4е няма да има засхтото през деня не прави такива номера а само ве4ер на вкю4ени фарове и аз мисля 4е дава някаде оте4ка но каде и как да я намеря се 4удя

штом казваш че си с дигитално табло е вазможно и ниакаде по интегралната схема да имаш замасиаване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не са клеясали защото нали ви казвам 4е вси4ко си е наред работят вентилаторите но по табло се вдига температурата а те не се вклиу4ват защотп всащност градусите са нормални а само на табло се ка4ват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf
Отговорено (Редактирано)

Начи са щи обясня ква ми е логиката.На сички Хонди ако откачиш акомулатора стрелките се вдигат в горно положение (бензина и температурата). Значи ако избяга масата или + някъде се вдигат. Твойта кола предполагам я има и с нормално не дигитално табло? Би трябвало пак да са на тоя принцип.Начи избега ли ти някое от напреженията точно тва се случва. А ти като включиш фаровете и светкат още лампи по таблото. Потенциала на + и - на таблото почва да се изравнява (поради лош контакт) и стрелките "излитат" (при тебе показанията на цифрите).

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Начи са щи обясня ква ми е логиката......

Дам възможно е но това губене е не е постоянно защото изгубил ли е маса не може посмъртно да запали :) Ние така цял ден се мъдрихме над хондичката каде й е проблема,та стартери сваляхме ,иммобилайзери и аларми откачахме докато не видяхме че сме откачили един кабел който би трябвало да е свързан към корпуса :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf
Отговорено (Редактирано)

Начи са щи обясня ква ми е логиката......

Дам възможно е но това губене е не е постоянно защото изгубил ли е маса не може посмъртно да запали :) Ние така цял ден се мъдрихме над хондичката каде й е проблема,та стартери сваляхме ,иммобилайзери и аларми откачахме докато не видяхме че сме откачили един кабел който би трябвало да е свързан към корпуса :(
Е май четеш през ред или по-лошото не можеш да четеш :( Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

...стрелките се вдигат в горно положение (бензина и температурата)...Твойта кола предполагам я има и с нормално не дигитално табло...

Индикациите за нивото на горивото и температурата са ДИГИТАЛНИ показания - НЯМА стрелки ! И така са всички модели Прелюд 4-а генерация - това ти не е Калибра или Вектра да сменяш обикновено табло с дигитално :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

...стрелките се вдигат в горно положение (бензина и температурата)...Твойта кола предполагам я има и с нормално не дигитално табло...

Индикациите за нивото на горивото и температурата са ДИГИТАЛНИ показания - НЯМА стрелки ! И така са всички модели Прелюд 4-а генерация - това ти не е Калибра или Вектра да сменяш обикновено табло с дигитално :)
Еее не съм написал такова нещо. Предполагам принципа е същия като при Сивик. При по-нисконапрежение по-вискоки отчитания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АМИ И МЕН МЕ САМНЯВА НЕ6ТО ТАКОВА ЗАщОТО ТАЗИ АНОМАЛИЯ СЕ ПОЛУ4АВА ВЕ4ЕР НА ПЪТ А КАКВО Е РАЗЛИ4НОТО ОТ ПРЕЗ ДЕНЯ /КАРАМ НА ФАРОВЕ /ЛОГИКАТА Е 4Е ПАДА НАПРЕЖЕНИЕТО НО КАК ДА ОТКРИЯ КАДЕ 4Е ДА ГО ОПРАВЯ 4Е Е МАЛКО ГАДНО ДА СИ ГЛЕДАш УРЕДА FULL ДО ГОРЕ 4Е ПОНЯКОИ ПАТ И 4ЕРВЕН ТОВА СЕ ПИТА В ЗАДА4АТА АААААААААААААААААААА И НЯКОИ ДА МЕ СВЕТНЕ КАДЕ Е ПОМПАТА/ВОДНАТА/ И ТОВА СА6ТО ПИТАХ АМА НИКОИ НЕ КАЗВА :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...