Jump to content
Guest west bam

Crx В16А1

Recommended Posts

Guest west bam

здравейте един приятел днес стана притежател на една много яка машина говориме за crx v-tec мног ме кефи даде за него 6700лв наточен е и варви много яко кара го с 190км направи ги за норматив ама го е шубе още да я кара на мах много е добра иска да се пусне ще му се да се пусне с алфаромео гта да ли ще го бие с него четахме една тема в клуба на алфа там един колега ще се бяга с 145-ца някаква казва се тоя колега Нейчо каза че познавал Darkosi и ,че той сьщо щял да се пуска с някоя алфа но както и да е моя приятел се е надьхал да се бяга с гта-ка и за това ви пиатм да ли ще има шанс с нея казвам че бегали много тия алфи аз ече му уредих дрьбка с алфа 145 QV но той си е навитак за гонка с гта такаче пишете има ли шанс тоя с v-tec-ка?Мерси предварително ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

скоро некой не ме беше радвам с такъв пост и най-вече начина на писане ;) а за въпроса , който малко трудно рабрах - идея си нямам нека се пуснат и ще имаш отговори честито на твоя приятел ;) да се чувства официално поканен във форума ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

ммм твоя приятел се е сдобил с колата мечта за много от нас ;) със здраве да си я кара и да "мори" немците и италианците по пътищата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

ммм твоя приятел се е сдобил с колата мечта за ВСЕКИот нас ;) със здраве да си я кара и да "мори" немците и италианците по пътищата ;)

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Ебати поуст-а.абе,хора,вие знаете ли за какво се използват препинателните знаци?нищо,ама нищо не ви разбрах от миш-маша дето сте написали.сложете снимки по-натам за да разберем за какво по дяволите става дума.ебати хондаджиите,ебати голфаджиите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

ебати хондаджиите,ебати голфаджиите Ха ха. Това ме разсмя от сърце приятелю! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

ok колеги моя приятел каза че ще и направи снимки и то скоро и не е пипана както от завода е изляза така е той много се е наточил да се бяга с гта но от брат ми разбрах че тия гта-ки били 3.2 16v така че колкото и да варви crx-са не мисля че ще може да го мине говориме за алфаромео ГТА аз лично сам вижал такава прави невероятен старт не не сам предполагал че са били 3.2 16v видях я на светофара на горубляне преди доста време мисля според мен, че няма да може да я бие моя приятел с crx-са вие какво мислите колеги споделете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

от брат ми разбрах че тия гта-ки били 3.2 16v

Едвали е 16 клапанова ;) при 3.2 обем по логично е да е 6 цилиндъра и 24 клапана Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

може брат ми да не е разбрал нещо мерси за информацията колега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...