Guest west bam #1 Публикувано 12 Октомври, 2006 здравейте един приятел днес стана притежател на една много яка машина говориме за crx v-tec мног ме кефи даде за него 6700лв наточен е и варви много яко кара го с 190км направи ги за норматив ама го е шубе още да я кара на мах много е добра иска да се пусне ще му се да се пусне с алфаромео гта да ли ще го бие с него четахме една тема в клуба на алфа там един колега ще се бяга с 145-ца някаква казва се тоя колега Нейчо каза че познавал Darkosi и ,че той сьщо щял да се пуска с някоя алфа но както и да е моя приятел се е надьхал да се бяга с гта-ка и за това ви пиатм да ли ще има шанс с нея казвам че бегали много тия алфи аз ече му уредих дрьбка с алфа 145 QV но той си е навитак за гонка с гта такаче пишете има ли шанс тоя с v-tec-ка?Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #2 Отговорено 13 Октомври, 2006 скоро некой не ме беше радвам с такъв пост и най-вече начина на писане а за въпроса , който малко трудно рабрах - идея си нямам нека се пуснат и ще имаш отговори честито на твоя приятел да се чувства официално поканен във форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest no1else #3 Отговорено 13 Октомври, 2006 ммм твоя приятел се е сдобил с колата мечта за много от нас със здраве да си я кара и да "мори" немците и италианците по пътищата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #4 Отговорено 13 Октомври, 2006 ммм твоя приятел се е сдобил с колата мечта за ВСЕКИот нас със здраве да си я кара и да "мори" немците и италианците по пътищата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #5 Отговорено 13 Октомври, 2006 Ебати поуст-а.абе,хора,вие знаете ли за какво се използват препинателните знаци?нищо,ама нищо не ви разбрах от миш-маша дето сте написали.сложете снимки по-натам за да разберем за какво по дяволите става дума.ебати хондаджиите,ебати голфаджиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #6 Отговорено 13 Октомври, 2006 ебати хондаджиите,ебати голфаджиите Ха ха. Това ме разсмя от сърце приятелю! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #7 Отговорено 14 Октомври, 2006 ok колеги моя приятел каза че ще и направи снимки и то скоро и не е пипана както от завода е изляза така е той много се е наточил да се бяга с гта но от брат ми разбрах че тия гта-ки били 3.2 16v така че колкото и да варви crx-са не мисля че ще може да го мине говориме за алфаромео ГТА аз лично сам вижал такава прави невероятен старт не не сам предполагал че са били 3.2 16v видях я на светофара на горубляне преди доста време мисля според мен, че няма да може да я бие моя приятел с crx-са вие какво мислите колеги споделете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #8 Отговорено 14 Октомври, 2006 (Редактирано) от брат ми разбрах че тия гта-ки били 3.2 16vЕдвали е 16 клапанова при 3.2 обем по логично е да е 6 цилиндъра и 24 клапана Редактирано 14 Октомври, 2006 от MIYAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #9 Отговорено 14 Октомври, 2006 може брат ми да не е разбрал нещо мерси за информацията колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове