Jump to content
Guest TRERAME

Манияци,даите малко инфо за части

Recommended Posts

Guest TRERAME

Та трябват ми ангренаж, барабани, накладки и антифриз и спирачна течност мерси ;)някакви марки и цени ако може че след покупката сам на червено ;) Е и мниния дали са добри!!!

Редактирано от TRERAME

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Б��но п�е

Или съм тъп или не чета...абе ти кво точно си купи бе човек?Как да ти дадем инфо за части?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vodkin

Аз съм със същия двигател. Ангренажен ремък си взех от Ауто Плюс, май е Бош, ама не помня какви пари беше, не беше много. Знам че е хубаво и ролката да се смени, там беше 60-70 лв мисля. Не си купих и не знам каква марка са. За накладки имаше пусната тема, потърси я със търсачката. Антифриз и спирачна течност си взимаш примерно от някоя бензиностанция ;) Съжалявам че не мога да ти помогна с конкретни марки и цени, но можеш да пообиколиш няколко от по големите магазини и ще се ориентираш какво има на пазара.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

Аз съм със същия двигател. Ангренажен ремък си взех от Ауто Плюс, май е Бош, ама не помня какви пари беше, не беше много. Знам че е хубаво и ролката да се смени, там беше 60-70 лв мисля. Не си купих и не знам каква марка са. За накладки имаше пусната тема, потърси я със търсачката. Антифриз и спирачна течност си взимаш примерно от някоя бензиностанция ;) Съжалявам че не мога да ти помогна с конкретни марки и цени, но можеш да пообиколиш няколко от по големите магазини и ще се ориентираш какво има на пазара.Успех

мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Bosch да не правиш грешката да купуваш ;) ... ремъците са им много зле - информация от силно доверено лице ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

За ангренажен ремък мога да ти предложа едни от най-добрите на пазара Gates(UK) 523XS - 43.63лв. с ДДС.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

За ангренажен ремък мога да ти предложа едни от най-добрите на пазара Gates(UK) 523XS - 43.63лв. с ДДС.

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Колега,аз досега винаги съм ползвал английските Power Grip.Проблеми засега не съм имал,но не бих купил BOSCH.Мисля,че беше около 80 лв.

Редактирано от Soichiro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

И аз съм чувал че от bosch ангренажни ремъци трябва да се бега надалече !Бих си взел gates,power grip ,но не и bosch !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

мерси щях да збъркам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

верно гейтс са добри и аз съм стакъв към 40+ лвролката ми е фленор и е ок към 50 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

кви са тия цени бре пичове ;) аз си купих ремък + ролка + свещи Денсо + маслен + въздушен филтър = 100лв ;) как ви се струва, а?ето и адреса на фирмата, вече 4г си пазарувам от там части за колите ми и съм МНОГО ДОВОЛЕН!!! Хората правят отстъпки за редовни клиенти, аз си ползвам такава от порядъка на 10-20%айде на слука ;) - Наста Кар ЕООД Пловдив бул. Пещерско шосе №87 032 - 64 29 82

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...