Jump to content
V-TECC-E

Запотяване на прозорците?

Recommended Posts

Колеги,здравейте,искам да попитам при дъжд прозорците се запотяват много,пускам да духа парното и е по-добре,но пак е доста неприятно.Филтър купе ли е със сигурност?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗдравейНе е от филтъра на купето. Ако имаш климатик- пусни го, и за 1 минута парата в колата ще изчезне (може и да пуснеш в същото време и парното, за да духа малко по- топъл въздух). След като мине през изпарителя на климатика, въздуха се изсушава, и отнема от влагата в купето- това става дори за няколко секунди.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

При мен също страшно много се запотяват прозорците , предполагам че е заради невършешти работа уплатнения между стъклото и врата там влиза всичката вода стичаща се по стъклото ! С пуснат климатик също и без доста бавно се изчистват стъклата ! Едва ли е филтър купе ти даже може и въобще да нямаш , но няма как да знаем не каза каква е колата !

Редактирано от Юлиян

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен само с топъл въздух се изчистват бързо, и с климатик и без духа ли студено си седят потни :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери си клапата за вътрешния въздух,може да е останала във затворено положение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен се запотяват много,явно си е проблем по принцип ,Виж да не ти върти въздуха в купето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...