<<ibo>> 8 #1 Публикувано 4 Юни, 2012 Здравейте колеги имам civic 6 японка 1.4 i откъде в шумен мога да намеря гарнитурата?Или може ли,да се отреже от друго нещо и да се постави?Благодаря предварително на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #2 Отговорено 4 Юни, 2012 Отиди до Карадата във Варна и си вземи една, ще ти излезне десетина лева. А и така и така ще я сменяш, сложи си такава от 1.4is 90 коня, да си поотпушиш каручката (http://www.maxrev.de/viewtopic.php?t=2453)Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 4 Юни, 2012 Имам 3 или 4 в сервиза,ако ти се разхожда до Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NightFox 10 #4 Отговорено 6 Юни, 2012 Колега, въпросните гарнитури, които имаш от Д14А4 ли са ? Защото на мен ми трябва една - ще ти я платя и ако ми я пратиш по ЕКОНТ. Пиши ми ЛС, че аз нещо немога да ти пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonStarr 14 #5 Отговорено 3 Септември, 2012 Да не отварям нова тема, тъй като е по същия въпрос... Може ли някой да снабди с информация за магазин в София, от който мога да взема такава за is? Да отпуша мойта малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
silver 0 #6 Отговорено 15 Септември, 2012 аз я имам тази гарнитура която ти трябва купих я преди да видя дали е сменена мойта а тя била ве4е сменена цената и е 40лв даже мисля 4е ощте касовата белешка седи Здравейте колеги имам civic 6 японка 1.4 i откъде в шумен мога да намеря гарнитурата?Или може ли,да се отреже от друго нещо и да се постави?Благодаря предварително на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanasko 0 #7 Отговорено 18 Януари, 2013 (Редактирано) стои ли още тази гарнитура Редактирано 18 Януари, 2013 от MIYAMOTO ЦИТАТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове