Jump to content
Guest REDPOWER

Каква е разликата

Recommended Posts

Guest REDPOWER

Пичаве седя и се чудя :D каква е разликата в инжекционите между тези два мотора?На пръв поглед :D разликата в разположението на дроселите.Какво печеля от това че дросела на д16-ката е сртаничен и какво губя от това,че този на д14-ката е отгоре на колектора.Нека тези които са наясно ми обяснят и какво ще спечеля ако сменя инжекцията на д14-ката с такава от д16-ка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Айде де колеги никой ли незнае нищо по въпроса.Нека титаните да кажат нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Незнам титаните какво ще кажат по въпроса, но като се загледаш в инжекциона с дросел отгоре, той си е чист наследник на карбуратора ;) липсва обема на пленума, които работи кондензатор за въздух, тръбите са едни гадни и криви. Инжекциона на Д16 си е проектиран да пропуска доста повече въздух и макар че не изглежда така си захранва цилиндрите доста равномерно. Разликата е именно в следното, едното е правено за мощност, а другото е наследник на карбуратора където имаш механични изисквания за положение и място.и все пак, не приемай думите ми много на сериозно, щото не съм се заглеждал много много по инжекционите на д14.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Незнам титаните какво ще кажат по въпроса, но като се загледаш в инжекциона с дросел отгоре, той си е чист наследник на карбуратора ;) липсва обема на пленума, които работи кондензатор за въздух, тръбите са едни гадни и криви. Инжекциона на Д16 си е проектиран да пропуска доста повече въздух и макар че не изглежда така си захранва цилиндрите доста равномерно. Разликата е именно в следното, едното е правено за мощност, а другото е наследник на карбуратора където имаш механични изисквания за положение и място.и все пак, не приемай думите ми много на сериозно, щото не съм се заглеждал много много по инжекционите на д14.

Емо да разбирам ли тогава,че ще е доста по-добре за тоя мотор да му сменя инжекциона и дали ще имам нужда и от делко и комп.за съответната инжекция.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

На този въпрос мога да ти отговоря САМО като огледам колата и ецу-то

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found