Jump to content
Guest kamenski

изтъркана гума

Recommended Posts

Guest kamenski

здрвеите вчера докато си помпех гумите видях че граифера на дясната гума от външната страна е на половина ама само от ваншната страна пак гумите ми са новички ако някои знае от какво може да е дали е за реглаж на предница или пак щото бяха малко меки гумите на 1,7 маи ас си ги помпя на 2 на толкова ли трябва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromir

Най-вероятно е от реглажа на предницата. Ако е от налягането щеше да се износи и от двете страни ако е напомпана много ще се износи по средата. Мойте ги помпя на 2.2Това е моето мнение :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

реглаж ти трябва със сигурност :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobsyn

здрвеите вчера докато си помпех гумите видях че граифера на дясната гума от външната страна е на половина ама само от ваншната страна пак гумите ми са новички ако някои знае от какво може да е дали е за реглаж на предница или пак щото бяха малко меки гумите на 1,7 маи ас си ги помпя на 2 на толкова ли трябва :D

От помпането на гумите се получава този ефект.Виж Този сайтОтиди на линка Полезно -> Помпане на гумите както и износванеНа моита кола като отвориш шофьорската врата, и погледнеш от вътрешна страна на рамката си има табела на която пише то4но колко трябва да се помпят гумите в зависимост от натоварването. При нормални условия при мен налягането е 2.1 Редактирано от Dobsyn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullkiller

налягането зависи и от това, с каква скорост ще я караш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

много бързо вземаш левите завоимини през някой сервиз да ти огледат окачването, да сменят каквото трябва да се смени и тогава върви на реглаж. иначе ще ходиш 2 пъти :)п.п. за Българските 'пътища' и 2 атмосфери са малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

2.1 отпред, 2.2 отзад - противно на всички теории, но уви, това е моята формула :) Колега, за колко км изтърка гумата? Всъщност няма значение... наистина, нека първо ти погледнат окачването :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Ако си с ЛДЖ помпи минимум 2.5 инак не е добре :) Със сигурнос си за реглаж,но както каза Магнума първо виж дали има нещо разбито по предницата щото ще те върнат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Ако си с ляти джанти е вярно трябва да се помпят повече аз например ги помпя 3.2 там някаде :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ако си с ляти джанти е вярно трябва да се помпят повече аз например ги помпя 3.2 там някаде

:) Пич ти сигурно стъпваш на 2сантиметра от гумата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...