М.И.Я. 30 #1 Публикувано 27 Май, 2012 колеги имали такива седани които да са без ръжда ????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al bundee 0 #2 Отговорено 28 Май, 2012 Интересен въпрос , ми моя е такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #3 Отговорено 28 Май, 2012 Здравейте Моят също няма ръжда макар, че е от Австрия (Виена по- точно) Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Todorov 14 #4 Отговорено 29 Май, 2012 Имам приятел със седан в перфектно състояние откъм ръжда,но ... е внос от Италия,а там от тази гледна точка може би най-добре стоят нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.И.Я. 30 #5 Отговорено 1 Юни, 2012 А някой да продава такъв или да знае поне къде се продава, че вече 3 месеца нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #6 Отговорено 1 Юни, 2012 в mobile.bg са тъкмо 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #7 Отговорено 2 Юни, 2012 А някой да продава такъв или да знае поне къде се продава, че вече 3 месеца нищо Явно не преглеждаш редовно и добре форума.Ето това замина преди 2-3 дни и то на много приятна крайна цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PESHO OT MARS 16 #8 Отговорено 3 Юни, 2012 (Редактирано) Ми май трябва повечеко търпение и в момента в който се появи оферта да не се изпуска.Моята я взех за 2 хил.лв. като има две забележки по ламарините (колата си беше с регистрация и карана в БГ). Един натиснат панел и шофьорската врата е натисната под нивото на лайсната отстрани. Но аз на външен вид не държа защото се гара основно градско в София и така или иначе ще замяза на войнишко канче за 2-3 месеца. Така и никой не я заглежда . Иначе си има ел.пакет и климатик, вече си има и ГИ и с един ремонт по окачването (бяха заминали големите тампони отзад) ми стъпи на около 3 хил.лв. което май се оказва добра цена за тази кола. Редактирано 3 Юни, 2012 от PESHO OT MARS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове