VatoOo 11 #1 Публикувано 27 Май, 2012 Здравейте колеги.Та значи по въпросът ми.От една седмица усещам че педалът на съединителя не е наред нещо.Предимно сутрин като я паля студена (или като е стояла повечко време) това е мое наблюдение,та въпросният педал на съединителя има голям празен ход в началото и като запаля колата буквално ми отделя на 1мм. от пода.Струва ми се че като я покарам известно време започва да отделя малко по-горе но не мн. нормално пак според мене.Някой ако има идея какво може да е ще съм благодарен.Мисля си да не е някакво регулиране на самия педал или някакво обезвъздушаване на помпата на съединителя.Но така само мога да гадая.Решил съм и майстор да я погледне,но ще съм благодарен и на някое и друго мнение.БЛАГОДАРЯ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 27 Май, 2012 Долей си спирачна течност в системата на съединителя!Има писано, ама що да търсиш, да си губиш времето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VatoOo 11 #3 Отговорено 27 Май, 2012 Долей си спирачна течност в системата на съединителя!Има писано, ама що да търсиш, да си губиш времето... Търсих колега ама явно не качествено. Иначе благодаря за съвета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VatoOo 11 #4 Отговорено 28 Май, 2012 Долях и всичко е точно вече.Благодаря на колегата за съвета. И се извинявам за глупавото питане просто не съм от най-разбиращите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове