Jump to content
VatoOo

Сивик 6-ти ген. купе

Recommended Posts

Здравейте колеги.Та значи по въпросът ми.От една седмица усещам че педалът на съединителя не е наред нещо.Предимно сутрин като я паля студена (или като е стояла повечко време) това е мое наблюдение,та въпросният педал на съединителя има голям празен ход в началото и като запаля колата буквално ми отделя на 1мм. от пода.Струва ми се че като я покарам известно време започва да отделя малко по-горе но не мн. нормално пак според мене.Някой ако има идея какво може да е ще съм благодарен.Мисля си да не е някакво регулиране на самия педал или някакво обезвъздушаване на помпата на съединителя.Но така само мога да гадая.Решил съм и майстор да я погледне,но ще съм благодарен и на някое и друго мнение.БЛАГОДАРЯ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Долей си спирачна течност в системата на съединителя!Има писано, ама що да търсиш, да си губиш времето... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Долей си спирачна течност в системата на съединителя!Има писано, ама що да търсиш, да си губиш времето... :D

Търсих колега ама явно не качествено. :)Иначе благодаря за съвета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Долях и всичко е точно вече.Благодаря на колегата за съвета. И се извинявам за глупавото питане просто не съм от най-разбиращите. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...