mielens 2 #1 Публикувано 26 Май, 2012 Здравейте,Искам да си регулирам вратите, че малко тракат в затворено положение. Като развих планките, с който се регулира затварането на вратата установих, че не мога да ги мръда по-наврътре. Реших, че мога да ги завъртя (симетрични са), защото малко са изядени там където се заключват. Но ме е страх да ги развия до край та да не би да паднат вътре в купето птанките, които са вътре и на които се завиват болтовете. Та някой от Вас да ги е развивал го край и да знае дали ще паднат или ги държи нещо вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 26 Май, 2012 Че се държат, държат се, но първо провери дали нямаш луфт в пантите.Хубаво ще е да напишеш за каква кола става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mielens 2 #3 Отговорено 27 Май, 2012 Колата ми е като в подписа - англичанка преди фейслифт. Като ги мръднах колкото ми позволява значително намаля траканете (да не кажа изчезна). Но все пак реших да ги обърна . Ти свалял ли си ги? Че се държат, държат се, но първо провери дали нямаш луфт в пантите.Хубаво ще е да напишеш за каква кола става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #4 Отговорено 27 Май, 2012 Не съм ги свалял.И аз имам луфт, но при мене е от износени чопове на пантите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mielens 2 #5 Отговорено 27 Май, 2012 Завъртях ги като последователно развивам един по един болтовете. Тракането изчезна и вратата се прибра навътре. Според мен се дължеше и на износени уплътнения т.е сплескани и от там се е получил малък луфт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове