Guest roadracer #1 Публикувано 10 Октомври, 2006 ЧРД и на двамата ! Големи да ви пораснат....маторите ! Ако не ме лъже паметта на Калояново имахте близка среща на пистата ! А от Сагита все още чакаме фото-сесия ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest БÑ�Ñ�но пÑ�е #2 Отговорено 11 Октомври, 2006 Ч.Р.Д. и на двамата.Да сте живи и здрави.За фотосесия има да чакатееее.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #3 Отговорено 11 Октомври, 2006 ЧРД и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #4 Отговорено 11 Октомври, 2006 Cheers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 11 Октомври, 2006 честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #6 Отговорено 11 Октомври, 2006 Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #7 Отговорено 11 Октомври, 2006 и от мен честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80 #8 Отговорено 11 Октомври, 2006 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от менЗдраве,щастие и парички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #9 Отговорено 11 Октомври, 2006 Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната_ #10 Отговорено 11 Октомври, 2006 Честитутка и от мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #11 Отговорено 11 Октомври, 2006 ЧРД живи и здрави много успехи ЧРД и на двамата ! Големи да ви пораснат....маторите ! Ако не ме лъже паметта на Калояново имахте близка среща на пистата ! А от Сагита все още чакаме фото-сесия ! не те лъже и то доста успорвана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #12 Отговорено 11 Октомври, 2006 Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #13 Отговорено 11 Октомври, 2006 Ч.Р.Д Да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #14 Отговорено 11 Октомври, 2006 Честито! Живи, здрави и опаричени ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове