Jump to content
Guest poliqka

ЦЯЛОТО МАСЛО НАВЕДНЪЖ!

Recommended Posts

Guest poliqka

Възможно ли е както си е на ред и дори не капе рязко да започне да пръска масло от семеринга и да го изкара ЦЯЛОТО за 15 мин. работа на ниски обороти? :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Възможно ли е както си е на ред и дори не капе рязко да започне да пръска масло от семеринга и да го изкара ЦЯЛОТО за 15 мин. работа на ниски обороти? :drunk:

От кои семеринг по точно, на кои двигател?По принцип на мене ми се е слу4и то4но това!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Възможно е, и още как :bye: И е още по-интересно, когато маслото ти е Castrol на една седмица, и да ти омаже и двата ангренажни ремъка, така че да станат за смяна и те :thumbs1: Поне както каза Омбре:- Е, проблеми с ръждата няма да имаш.... защото отдолу всичко е омазано :D:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

провери си отдушника на картерните газове :thumbs1: другия вариант е семеринг за смяна а най кофти вариант е да имаш спукана глава или бутало и да вкарва компресия в маслената магистрала и картера :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest peterk

Аз миналата седмица си сменях маслото и не знам къв беше шбания филтър дето ми го сложиха ма 5 мин каране след смяна на маслото някво уплътнение се спукало и чух как почна да изхвърля маслото. Венага обратно при ония тапанари да го правят на ново и сега всичко е ок.Виж да не би и при теб филтъра да е проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

А кажете филтара какав трябва да е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found