Guest M_TYPE #1 Публикувано 10 Октомври, 2006 Колеги това според вас нормално ли е?? Хонда Сивик модел CPX тегло 1360кг цвят червенместа 1+1 някой от вас да има пособен проблем????Май някой в кат си е излял мъката на моя талон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #2 Отговорено 10 Октомври, 2006 Хонда Сивик модел CPX Civic Renaissance Experimental може да е чел тази тема: What does CRX stand for??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 11 Октомври, 2006 това не е за Дел Сол? той е тежък и е 1+1... 1ген и 2ген црх имат все пак нещо наподобяващо задна седалка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #4 Отговорено 11 Октомври, 2006 това не е за Дел Сол? той е тежък и е 1+1... 1ген и 2ген црх имат все пак нещо наподобяващо задна седалка най-вече 1ва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #5 Отговорено 11 Октомври, 2006 Ами моята по талон е Honda Civik 90hp 4+1 местаОбаче няма да е зле да ми обяснят къде точно да ги събера тия четиримата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #6 Отговорено 11 Октомври, 2006 Колеги това според вас нормално ли е?? Хонда Сивик модел CPX тегло 1360кг цвят червенместа 1+1 някой от вас да има пособен проблем????Май някой в кат си е излял мъката на моя талон ми по принцип не е много нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest БÑ�Ñ�но пÑ�е #7 Отговорено 11 Октомври, 2006 Въобще не е нормално дори.Места 1+1....тва да не е мотоциклет бе.Някой в КАТ изобщо не си разбира от работата...познато ми е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #8 Отговорено 11 Октомври, 2006 Е ако е Del Sol няма как да не е 1+1... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢ #9 Отговорено 12 Октомври, 2006 пичове не се шашкаите моита кола е 2+1 по талон 1994г 75коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #10 Отговорено 12 Октомври, 2006 пичове не се шашкаите моита кола е 2+1 по талон 1994г 75конянай-вероятно караш мотор с кош обичам ги тея в кат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #11 Отговорено 12 Октомври, 2006 Ха ха. Аз като минавах през КАТ, оня ме пита колко коня е и аз му казвам, че е 124 (балък съм бил), а той ми вика, че не е възможно и че тоя дето ми я е продал ме е излъгал. Да не казвам, че първо ме попита дали е дизел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #12 Отговорено 12 Октомври, 2006 (Редактирано) че първо ме попита дали е дизелЕ това обаче е егати тъпотията Crx печкаааа. КАТ му е майкатааааа Редактирано 12 Октомври, 2006 от M_TYPE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #13 Отговорено 12 Октомври, 2006 Тая тема спокойно може да я сложим в раздел "бисери" ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове