manniakk 22 #1 Публикувано 25 Май, 2012 Интересно ми е дали се продават китове с армиран маркуч за частта от серво помпата до разпределителя на спирачното усилие, ако няма готов дали някой знае къде могат да ми направят на метър в софия.Иде реч за нещо такова примерно: http://www.porscheshop.co.uk/acatalog/351_large.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 25 Май, 2012 Могат,но какво мислиш да постигнеш с него???Внимавай със сечението на маркуча,ако ще го правиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 25 Май, 2012 имам една помпа от англичанка вти 1" само че на 6та генерация едната тръбичка е от страната на двигателя а на 5та генерация и очевидно на англичанките е от другата страна и ще трябва да се смени тази тръбичка защото силно се съмнявам че ще успея да я завъртя на 90 градуса. Имам и тръбичка от 5та генерация но е доста по дълга от нужното и ще трябва да я преправям, и си мислех дали с такъв маркуч няма да стане много по-лесно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 25 Май, 2012 Става само внимавай за сечението,ползвай с диаметър колкото е оригиналната.По принцип могат сда ти направят стоманизирана или медна и да си я огънеш,не е трудно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #5 Отговорено 25 Май, 2012 Срещу караулката на Горубляне (кадето се пресичат околовръстното шосе и Самоковско шосе)има магазин и сервиз за хидравлични маркучи.Отиваш,казваш какво искаш и за 10мин ти го правят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове