Jump to content
manniakk

Армиран маркуч за спирачната помпа

Recommended Posts

Интересно ми е дали се продават китове с армиран маркуч за частта от серво помпата до разпределителя на спирачното усилие, ако няма готов дали някой знае къде могат да ми направят на метър в софия.Иде реч за нещо такова примерно: http://www.porscheshop.co.uk/acatalog/351_large.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Могат,но какво мислиш да постигнеш с него???Внимавай със сечението на маркуча,ако ще го правиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам една помпа от англичанка вти 1" само че на 6та генерация едната тръбичка е от страната на двигателя а на 5та генерация и очевидно на англичанките е от другата страна и ще трябва да се смени тази тръбичка защото силно се съмнявам че ще успея да я завъртя на 90 градуса. Имам и тръбичка от 5та генерация но е доста по дълга от нужното и ще трябва да я преправям, и си мислех дали с такъв маркуч няма да стане много по-лесно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става само внимавай за сечението,ползвай с диаметър колкото е оригиналната.По принцип могат сда ти направят стоманизирана или медна и да си я огънеш,не е трудно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещу караулката на Горубляне (кадето се пресичат околовръстното шосе и Самоковско шосе)има магазин и сервиз за хидравлични маркучи.Отиваш,казваш какво искаш и за 10мин ти го правят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...