Blue+Green 20 #1 Публикувано 24 Май, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги!Става въпрос относно спортно окачване за сивик 5генерация.От всичките окачвания кое е спортно регулируемо и мога да си смъкна колата че се обърках много,визирам този сайт http://www.nolimit-b...?id_category=53 ако можете да ми постнете директен линк към продукта (от изброените)ще сам ви благодарен!EDIT: Възможно ли е някой да ми обясни как се сваля конзолата на парното на 5ген. че мойто от много напъване го спуках посредата на меката връзка и са седи грозно а трябва да го отворя че лампичките там несветят.... Редактирано 24 Май, 2012 от Blue+Green Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #2 Отговорено 24 Май, 2012 сваляш плеар,ако имаш такъв.махаш жилото.има 3 болта.много крива хава е.не трябваше да напъваш.дано да намериш от къде да си купиш лампички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blue+Green 20 #3 Отговорено 30 Май, 2012 Никой ли неможе да ми каже дали има тука спортно окачване в този сайт????? :О :О .... :dry: :dry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gendov 31 #4 Отговорено 30 Май, 2012 My link Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blue+Green 20 #5 Отговорено 30 Май, 2012 А някакво спортно до 500 кинта колко да я смъкна има ли?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gendov 31 #6 Отговорено 31 Май, 2012 (Редактирано) За тези пари Билстейн или Кони жълто с понижаващи прожини втора ръка Редактирано 31 Май, 2012 от gendov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове