Flexxx 0 #1 Публикувано 24 Май, 2012 Колеги ,от доста време има хлопане отзад на колата! смених тампоните на носача големите ! после смених армотисьори + (прахови и удърни)..но хлопането отзад си остана ! съвети !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reksoman 1 #2 Отговорено 25 Май, 2012 Може това хлопане да е от тампоните на напречните носачи отзад там където се хваща амортисьора.Огледай ги хубаво.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flexxx 0 #3 Отговорено 25 Май, 2012 Може това хлопане да е от тампоните на напречните носачи отзад там където се хваща амортисьора.Огледай ги хубаво.Поздрави.извинявам се....не е трябвало тук да пусна темата ! ....да тях сам ги сменил! ....не е от там ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #4 Отговорено 25 Май, 2012 Прегледай обстойно всички тапони и втулки включително и тези които са на генерацията,случвало ми се е да ми тропа резервоара от разхлабени гайки на прикрепящите го шини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #5 Отговорено 26 Май, 2012 Карам същата кола и понякога като мина през неравност на пътя и се чува въпросното тропане.Почти съм сигурен,че е от генерацията,то и без това моята я кърпих по едно време... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flexxx 0 #6 Отговорено 28 Май, 2012 колеги...бях отново на сервиз! казаха ми че супортите тракат и не ставали за нищо ..като ги разклатят тракат ! и ми казаха че трябло да се рециклират ...( да се пробият на ново и с нови болтове ) и ми казаха на Долен прав носач външните тампони .. та въпроса ми е за тампоните ясна работата ...ами тея супорти ?!?!!казаха ми че било пари на вятъра и много ядове и нямало да стане както трябва ? мнения искам и ако не ги направя проблем ли е ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове