Denz 15 #1 Публикувано 23 Май, 2012 Здравейте колеги, Скоро получих едни стопове, които не знам дали от транспорта или преди това имат леко пукнато. Как бих могъл максимално добре да ги уплътня от вътре, лепило, силикон? Нещо, което да не личи много и да не пречи, в същото време да не пречи на работата на стопа. Пукнатината не е много малка, но не влиза вода, довечера ще постна и снимка на мястото. Друг стоп не мисля да си купувам, тъй като са доста скъпи. С тези беше достатъчно голяма авантюра да се сдобия вече Благодаря предварително на всички за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 23 Май, 2012 (Редактирано) Силикон би трябвало да свърши работа ... но ако се наложи да го отваряш после може зор да видиш Редактирано 23 Май, 2012 от Mickelangelo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #3 Отговорено 23 Май, 2012 http://denz.snimka.bg/automobiles/ek9.678364.27313521 ето снимка на пукнатото, много е малко, но ми се иска да се подсигуря по някакъв начин. Благодаря на всички отзовали се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове