Jump to content
B7_

Прекъсва

Recommended Posts

Преди известно време започна да се появява следния приблем. Докато карам на 2-ра 3-та на ниски километри и колата всеедно се давеше когато подам газ препатква и нетръгва, следкато натисна съеденител и подам газ се оправяше. От няколко дена почна да ми прави още по странен проблем паля колата и всеедно работи на 3 цилиндъра бръмчи като трактор след 1 мин работа и се оправя карам колкото карам гася и пак така сеедно на 3 цилиндъра. Моля някой ако има някакви предположения или знае от какво е да помогне.П.С. Когато за 1-ви път започна да работи като трактор веднага отворих капака и извадих всички кабели на свещите 1 по 1 всичките работеха :o друго не съм опитвал.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам горе-долу същия проблем с Акорда но не толкова изявен ... При мен понякога върви като запушена и много рядко се появява проблема за който ти спомена на 2-ра и 3-та (като цяло при много ниски обороти), толкова рядко че го бях забравил. Та според импровизираната диагностика която направих - дето се закъсяват 2-та пина с кламер и броиш миганията на лампата на Engine Check-a и после според зависи какво си проброил проверяваш кода ... ако не съм разбрал погрешно миганията, моята се оплаква от ламбда сонда.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.С. Когато за 1-ви път започна да работи като трактор веднага отворих капака и извадих всички кабели на свещите 1 по 1 всичките работеха :o друго не съм опитвал.

най вероятно кабели или свещи,а може и 2те заедно.тоя метод,по които си ги проверявал не е много добър.горят бубини и може да ти легне солено.кабели се проверяват нощем.напръскаи ги с пuлвелизатор някъв,с водичка.ако пресветкат някъде-смяна.през деня няма как да го видиш.
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на газ и при мен се случваше същото когато смених свещитие всичко се оправи опитай ..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имах го същият проблем.Инвестирай 100-130 лв. в кабели + свещи + палец + делкои ти гарантирам ,че ще ти се оправи проблема.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...