B7_ 56 #1 Публикувано 22 Май, 2012 Преди известно време започна да се появява следния приблем. Докато карам на 2-ра 3-та на ниски километри и колата всеедно се давеше когато подам газ препатква и нетръгва, следкато натисна съеденител и подам газ се оправяше. От няколко дена почна да ми прави още по странен проблем паля колата и всеедно работи на 3 цилиндъра бръмчи като трактор след 1 мин работа и се оправя карам колкото карам гася и пак така сеедно на 3 цилиндъра. Моля някой ако има някакви предположения или знае от какво е да помогне.П.С. Когато за 1-ви път започна да работи като трактор веднага отворих капака и извадих всички кабели на свещите 1 по 1 всичките работеха друго не съм опитвал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Asti 38 #2 Отговорено 22 Май, 2012 Аз имам горе-долу същия проблем с Акорда но не толкова изявен ... При мен понякога върви като запушена и много рядко се появява проблема за който ти спомена на 2-ра и 3-та (като цяло при много ниски обороти), толкова рядко че го бях забравил. Та според импровизираната диагностика която направих - дето се закъсяват 2-та пина с кламер и броиш миганията на лампата на Engine Check-a и после според зависи какво си проброил проверяваш кода ... ако не съм разбрал погрешно миганията, моята се оплаква от ламбда сонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #3 Отговорено 23 Май, 2012 П.С. Когато за 1-ви път започна да работи като трактор веднага отворих капака и извадих всички кабели на свещите 1 по 1 всичките работеха друго не съм опитвал.най вероятно кабели или свещи,а може и 2те заедно.тоя метод,по които си ги проверявал не е много добър.горят бубини и може да ти легне солено.кабели се проверяват нощем.напръскаи ги с пuлвелизатор някъв,с водичка.ако пресветкат някъде-смяна.през деня няма как да го видиш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #4 Отговорено 23 Май, 2012 Аз съм на газ и при мен се случваше същото когато смених свещитие всичко се оправи опитай .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #5 Отговорено 23 Май, 2012 имах го същият проблем.Инвестирай 100-130 лв. в кабели + свещи + палец + делкои ти гарантирам ,че ще ти се оправи проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове