Jump to content
Guest Soichiro

Заден носач за Accord

Recommended Posts

Guest Soichiro

Колеги,някой знае ли дали заден горен носач на Акорд е в комплект с втулката,която се хваща в подкалника или се сменя отделно?Ако някой има такъв носач или втулка да казва и цена.Колата е 95 год. 5 генер.СС7.Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се чух с майстора, колата ми е при него и е същата 94 CC7. Скърца като каляска отзад, той ме светна, че шарнирите са здрави, но носачите, утре ще разбера горни или долни, са им изядени втулките. Трябвало да се сменят носачите. Утре ще знам повече и ще пиша тук. И двамата като търсим, ще го измислим ...като научиш нещо по темата, споделяй и ти :lol:

Колеги,някой знае ли дали заден горен носач на Акорд е в комплект с втулката,която се хваща в подкалника или се сменя отделно?Ако някой има такъв носач или втулка да казва и цена.Колата е 95 год. 5 генер.СС7.Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest asentchernaev

Задните носачи са с шарнирите комплект, и с втулката, не съм проверил колко струват, но ми предстои смяна и на тях. Предните ми ги докараха от чужбина, но вече няма възможност и ще се купуват оттук, ако разбереш къде колко струват, пиши. Имало вариант втулката да се махне и да се сложи от друга кола, но аз няма да го правя няма да стане качествено мисля. Редактирано от asentchernaev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не се правя на по-разбиращ от колкото съм - на дългя носач - то е едно 50 см железо - не се сменят и се продава със ново такова желязо :worthy: .... и аз съм така ... гумата си е заминала .. всичко друго е здраво... и така вече около 2 години и 50к км .. :wub: само дето скърцааа забравих ... цента беше ужасяваща в бултрако

да същото желязо е, от едната страна е шарнира а от другата втулката, и струва настоящем 252 лв за брой в бултрако, но от там взех парт номер и съм го поръчал през PRELUDE от щатите, оттам е 76 USDза брой без транспорта, но сега сме доста хора и няма да е много транспорта, излиза на половин цена горе долу. При мене скърца много, и ми го пръснаха с нещо сега е престанало, но трябва да се смени, защото има движение напред/назад при спиране/тръгване и може да прецака и други неща по окачването се опасявам. Ако искате, имам парт номера, можете и вие да си ги поръчате, та да падне транспорта още повече :tooth: До 20.11 е срока за поръчките, включвайте се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...