Forb1dd3n 0 #1 Публикувано 22 Май, 2012 Колеги смятам да си зимам Хонда прелуде 2.3 намерил сам го..но преди да направя стъпката реших дда попитам и да ми кажете нещо повече за тия двигатели.....Искам да знам сичко какво им е слабото място здрави ли са не са ли здрави и т.н Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #2 Отговорено 22 Май, 2012 Главата да не е прегравана...може да е заминала гарнитурата и ще трябва да правиш ремонтче... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reksoman 1 #3 Отговорено 23 Май, 2012 Здравей,колега този двигател е доста здрав както всеки на хонда естествено, ако работи тихо и не гори масло няма какво да се притесняваш.Всичко е до късмет.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Дечката 0 #4 Отговорено 1 Юли, 2012 аз не смятах и сега вече имам Honda Prelude 2.3 160 hp sega sam Happy сега си продадох старата кола и започвам да се запознавам с новата искам да знам всичко скоро и снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове