Jump to content
djvsk

помощ за angel eyes

Recommended Posts

Здравейте колеги да попитам един приятел има проблеми с настройките на агелите. Ходи да ги нагласят и не успяха. Казаха му , че имало проблем в фаровете и искал да ги отваря, съответно той не ги остави. Та искам да попитам някой имал ли е такъв проблем и за решението му:) Ако сам ги отвори дали може да ги оправи ? Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A какъв е проблема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A какъв е проблема?

Ами проблема е че светят горе в дясно като казвам горе на вторият етаж на блоковете и кадето са болтовете за регулиране не става като се въртят нищо не се променя:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно резбата на болта не зацепва.те по принцип си светят малко височко.и моите са в крайно долно положение и въпреки това нощем ми присветкат да минавам на къси.мо чак пък върховете на дърветата-разглобявайте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно резбата на болта не зацепва.те по принцип си светят малко височко.и моите са в крайно долно положение и въпреки това нощем ми присветкат да минавам на къси.мо чак пък върховете на дърветата-разглобявайте.

Може и резбата да е, моите сащо светят долу :) а като се разгобят ? до сега не ми се е случвало да се сблъскам с фарове:) лесно ли се разглобяват и каква е процедурата , че разглобяването лесно :)) ама ремонта ... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...