djvsk 38 #1 Публикувано 20 Май, 2012 Здравейте колеги да попитам един приятел има проблеми с настройките на агелите. Ходи да ги нагласят и не успяха. Казаха му , че имало проблем в фаровете и искал да ги отваря, съответно той не ги остави. Та искам да попитам някой имал ли е такъв проблем и за решението му Ако сам ги отвори дали може да ги оправи ? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #2 Отговорено 20 Май, 2012 A какъв е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #3 Отговорено 20 Май, 2012 A какъв е проблема?Ами проблема е че светят горе в дясно като казвам горе на вторият етаж на блоковете и кадето са болтовете за регулиране не става като се въртят нищо не се променя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #4 Отговорено 20 Май, 2012 Явно резбата на болта не зацепва.те по принцип си светят малко височко.и моите са в крайно долно положение и въпреки това нощем ми присветкат да минавам на къси.мо чак пък върховете на дърветата-разглобявайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #5 Отговорено 20 Май, 2012 Явно резбата на болта не зацепва.те по принцип си светят малко височко.и моите са в крайно долно положение и въпреки това нощем ми присветкат да минавам на къси.мо чак пък върховете на дърветата-разглобявайте.Може и резбата да е, моите сащо светят долу а като се разгобят ? до сега не ми се е случвало да се сблъскам с фарове лесно ли се разглобяват и каква е процедурата , че разглобяването лесно ) ама ремонта ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове