Jump to content
Guest jafar

Малко помощ пж два въпроса

Recommended Posts

Guest jafar

Колеги ако може да помогнете по 2 въпроса.Значи оня ден ми връкна шибедаха на магистралата. Явно са ми го пробутали дефектен. Та аз съм от Бургас и ако може някой къде да намеря някой втора ,че нов е окло 900 лв. Значи трябва ми стъклото с уплътнението.И второ , сигурно е тъпо ама не мога да разбера едно копче за какво . Значи става дума за копчето точно над централният панел, нещо за вентилацията е ама за какво става дума. Движи се на горе надолу. Ей че описание дадох ама ако може някой да помогне.А колата ми е хонда сивик, 5 врати, 1996г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Toва копче е дали да духа от 2те духалки в центъра които се нагласят настрани/надолу-нагоре или от отвора над тях .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Toва копче е дали да духа от 2те духалки в центъра които се нагласят настрани/надолу-нагоре или от отвора над тях .

Не е за това. Която има отвор и горе на таблото, то си се сменя от там. Иначе аз от 7 години карам Хонди вече и все още точно не знам за какво е. Онова, на което има нарисувана бяла и синя стрелка, посредата между духалхите в центъра на таблото :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Не е за това. Която има отвор и горе на таблото, то си се сменя от там. Иначе аз от 7 години карам Хонди вече и все още точно не знам за какво е. Онова, на което има нарисувана бяла и синя стрелка, посредата между духалхите в центъра на таблото :)
Абе до колкото съм чувал това копче за средните духлки било да ти вкарва директно въздух от вънка,когато е вклу4ено парното или нещо такова,ама несъм много сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Kогато е пуснато парното и виждаш синята стрелка,тогава духа студен въздух отвън.Ако го затвориш ще ти духа от парното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

айде някой да направи една снимка за да изясним за кое става въпрос точно , въпреки че мисля че всички се досещат :) и да излезем с единна концепция по въпроса че и на мен ми е доста ХХХ от известно време за какво става въпрос :) ... но иначе всички мнения ме кефят - няма две еднакви :drunk:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jafar

Ясно за копчето нищо не е ясно. А за шибедаха да кажете нещо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...