Guest lookcho #1 Публикувано 9 Октомври, 2006 някой да има чертежи на свястна рама за карт или да има добра идея от това как трябва да изглежда добра рама ... и още едим въпрос някой да има матаретка в мазето трябва ми нещо двутактово 125-250cc със водно охлаждане ръчна скоростна кутия ,че иначе трябва да слагам от априлиа или кагива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #2 Отговорено 9 Октомври, 2006 трябва ми нещо двутактово 125-250cc със водно охлаждане ръчна скоростна кутияКолега аз нямам такива работи в мазето но двутактовите матаретки не са ли с въздушно охлаждане? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #3 Отговорено 9 Октомври, 2006 често да ,но не винаги ... няма такова правило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mugen #4 Отговорено 13 Октомври, 2006 @ lookcho, Може би трябва да питаш във форума на Клуб Ф1, във подфорума за картинг, там има манияци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #5 Отговорено 13 Октомври, 2006 @ lookcho, Може би трябва да питаш във форума на Клуб Ф1, във подфорума за картинг, там има манияци. ами аз доста почетох там и това което могат да ми кажат тия маниаци е: "купи си готова рама" ... но все-пак мерси .. иначе рамата е почти готова само трябва да направя носачите или да намеря от де да си ги купя на свястна цена , а като направя карта ще ви пробвам всичките на 400м дали бягате много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #6 Отговорено 17 Октомври, 2006 @ lookcho, Може би трябва да питаш във форума на Клуб Ф1, във подфорума за картинг, там има манияци. ами аз доста почетох там и това което могат да ми кажат тия маниаци е: "купи си готова рама" ... но все-пак мерси .. иначе рамата е почти готова само трябва да направя носачите или да намеря от де да си ги купя на свястна цена , а като направя карта ще ви пробвам всичките на 400м дали бягате много Едно време се бях запалил по това. Учех в Хенри Форд и там в библиотеката имаше един учебник с такива неща. Малко е старичък, но ако познаваш някой, който учи там - би могъл да ти го уреди...Във въпросният техникум имаше и кържок по картинг - може и чаркове да са останали... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #7 Отговорено 17 Октомври, 2006 за съжаление даже не знам къде е това училище и нямам приятели които да учат там ,ама както казах тя рамата е почти готова ... проблема е че ми трябват чертежи за заден двигател а такива в нета няма айде ще пиша като стане нещо , което може да не е много скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #8 Отговорено 17 Октомври, 2006 Има чертежи, мога да гарантирам 1001%.. БЕЗПЛАТНИ! Аз една цяла вечер бях прекарал в търсене и намерих! В смисъл, за целия карт като не дават естествено как да си направиш двигател щото това май е почти невъзможно. Но ако някой ден направя такова нещо, то ще е с Хонда двигател 15 кончета... тва ще отлепя и няма стигане! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #9 Отговорено 17 Октомври, 2006 дай някой линк ... аз цяла седмица търсих и не намерих нищо дето да става а иначе 125цц двутактов много трудно се намира под 30 коня ако не е стар руски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #10 Отговорено 19 Октомври, 2006 Монтажа на двигателя става след като си набавиш такъв и тогава доработваш рамата аз и още двама приятели поне така направихме , но ние поне имахме готова рама. Преработихме я малко за този двигател но стана. Две седмици с електрожена и малко м*м*та и става.С 250сс двигател е от ЧЗ.Преди доста време в Двореца на децата имаше картинги и отбор но не съм в течение на нещата има ли ги още. Там може да опиташ да намериш някакво инфо.Проблема при нас беше и със предните спирачки че трябват допълнителни фланци.А само със задна спирачка е кофтииииииииииииииии. Успех ако имаш друго питане може и да мога да помогна. дай някой линк ... аз цяла седмица търсих и не намерих нищо дето да става а иначе 125цц двутактов много трудно се намира под 30 коня ако не е стар руски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове