Jump to content
Guest lookcho

карт рама

Recommended Posts

Guest lookcho

някой да има чертежи на свястна рама за карт или да има добра идея от това как трябва да изглежда добра рама :) ... и още едим въпрос някой да има матаретка в мазето трябва ми нещо двутактово 125-250cc със водно охлаждане ръчна скоростна кутия ,че иначе трябва да слагам от априлиа или кагива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

трябва ми нещо двутактово 125-250cc със водно охлаждане ръчна скоростна кутия

Колега аз нямам такива работи в мазето но двутактовите матаретки не са ли с въздушно охлаждане?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

често да ,но не винаги ... няма такова правило

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

@ lookcho, Може би трябва да питаш във форума на Клуб Ф1, във подфорума за картинг, там има манияци. ;)

ами аз доста почетох там и това което могат да ми кажат тия маниаци е: "купи си готова рама" ... но все-пак мерси .. иначе рамата е почти готова само трябва да направя носачите или да намеря от де да си ги купя на свястна цена , а като направя карта ще ви пробвам всичките на 400м дали бягате много ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest -=airman=-

@ lookcho, Може би трябва да питаш във форума на Клуб Ф1, във подфорума за картинг, там има манияци. :D

ами аз доста почетох там и това което могат да ми кажат тия маниаци е: "купи си готова рама" ... но все-пак мерси .. иначе рамата е почти готова само трябва да направя носачите или да намеря от де да си ги купя на свястна цена , а като направя карта ще ви пробвам всичките на 400м дали бягате много :D
Едно време се бях запалил по това. Учех в Хенри Форд и там в библиотеката имаше един учебник с такива неща. Малко е старичък, но ако познаваш някой, който учи там - би могъл да ти го уреди...Във въпросният техникум имаше и кържок по картинг - може и чаркове да са останали...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

за съжаление даже не знам къде е това училище и нямам приятели които да учат там :D ,ама както казах тя рамата е почти готова ... проблема е че ми трябват чертежи за заден двигател :D а такива в нета няма айде ще пиша като стане нещо , което може да не е много скоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Има чертежи, мога да гарантирам 1001%.. БЕЗПЛАТНИ! Аз една цяла вечер бях прекарал в търсене и намерих! В смисъл, за целия карт като не дават естествено как да си направиш двигател щото това май е почти невъзможно. Но ако някой ден направя такова нещо, то ще е с Хонда двигател 15 кончета... тва ще отлепя и няма стигане!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

дай някой линк ... аз цяла седмица търсих и не намерих нищо дето да става :Dа иначе 125цц двутактов много трудно се намира под 30 коня ако не е стар руски :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Монтажа на двигателя става след като си набавиш такъв ;) и тогава доработваш рамата аз и още двама приятели поне така направихме , но ние поне имахме готова рама. Преработихме я малко за този двигател но стана. Две седмици с електрожена и малко м*м*та и става.С 250сс двигател е от ЧЗ.Преди доста време в Двореца на децата имаше картинги и отбор но не съм в течение на нещата има ли ги още. Там може да опиташ да намериш някакво инфо.Проблема при нас беше и със предните спирачки че трябват допълнителни фланци.А само със задна спирачка е кофтииииииииииииииии. Успех ако имаш друго питане може и да мога да помогна.

дай някой линк ... аз цяла седмица търсих и не намерих нищо дето да става :)а иначе 125цц двутактов много трудно се намира под 30 коня ако не е стар руски :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...