Jump to content
dzida

Смяна на Двигатела Сивик Хеч.

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте на всички ! ! ! Историята ми е следната купих Сивик Хеч 5-ти ген. със двигател Д13Б2 след 3 дни двигатела ми блокира, и търсех нещо хем да бъде по-подвижно , а също и да се вмести във моят винансов баланс , Започнахме монтажа на Д16 А9 във гаража на мой приятел за сега всичко е ОК . Единстеното което искам да бъда сигурен е имайки впредвид , че Д13Б2 беше карбуратор и сега имам проблем с резервоара направих нов пробив за да монтираме Бензиновата помпа и сега когато смачкам педала на газта се получава едно глъхнене предимно във високите обороти ,моля за помощ проблема от бензинопроводите ли може да идва или направо да сменя резервоара със някой от Инжекционен двигател . Благодаря предварително :) !!! И Още едно въпросче , ако не ставам нагал :) ! Сложих Километража от Црх-а оборотомера работи датчиците за масло и вода също , само километража не отчита точно , ако имате решение и на този проблем ще съм благодарен :) ! ! !

Редактирано от dzida

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не би трябвало да е проблема в горивопроводите.Като си преправял резервоара с каква помпа си?Като отвиеш капачката чуваш ли съскане от налягането?С каква скоростна кутия си,и как си замерилче има разлика в отчитането на километража?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей! Сложих бензиновата помпа от Црх-а относно съскането не съм обърнал внимание , а скоростната кутия ми е от Д13-ката защото така ме посъветваха кварталните хондаджий ! Километража стрелката се залепя под 0-та когато потегля не се отмества а в определен момент се повдига и ако карам приблизително с 40-50 км. тя показва 30-40 км

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как си сложил жилото на рексовия километраж?На 5г. има VSS сензор.Ако си го махнал и си пъхнал жилото на негово място ще имаш разликав отчета на километрите понеже стъпката на червяка на кутията д13 еразлична от тази на рекса.За резервоара като покараш малко и като отвориш капачката му трябва да чуеш съскане.То се получава при работа на колата от което се създава налягане в самия резервоар.Ако го чувашзначи резервоара няма грижи.Става въпрос да държи налягането постояннодори и на следващия ден.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...