Jump to content
Guest APOLON

ПОмощ

Recommended Posts

Guest APOLON

Пичове може ли някои да помогнеднес като си карах ,много яко ми се запотиха прозорците ,че чак нищо не се виждаше. Пуснах си духалките за прозорците обаче много слабо започна да изчезва запотеното и нещо не мога да разбера имам чуството че много слабо духа тази духалка за предното стъкло която си е за тази работа натискам си копчето и много слабо духа а иначе е на макс усилено, от всички други дупки духа много силно ...........Някои ако може да помогне благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Колега ако беше се поразровил малко из форума щеше да намериш тази информация http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6976 ,където е обсъждана темата за запотяването на стъклата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Колега ако беше се поразровил малко из форума щеше да намериш тази информация http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6976 ,където е обсъждана темата за запотяването на стъклата.

Мерси колега,сег апък имам друг въпрос тези мазила за прозорците против запотяване дали са ефектни нещо ми се сртува измама тая работа, някои ако ги е използвал да сподели :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Недей мазал още колега, има и още една причина да ти се запотяват джамовете и тя е мръсни прозорци ако ги избършеш с препаратче може и да стане работата. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Недей мазал още колега, има и още една причина да ти се запотяват джамовете и тя е мръсни прозорци ако ги избършеш с препаратче може и да стане работата. :drunk:

Мерси бате ще ги поизчистя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

.......много яко ми се запотиха прозорците ,че чак нищо не се виждаше.......

За да не ти се изпотяват джамовете щракаш на мах духалките,

насочени към джамовете и на външен въздух обаче температурата

трябва да я регулираш така че обдухващия въздух да е с една идея

по топъл от този който издишваш през устата, разбира се най-лесният

начин е като пуснеш климатика, оправя се за секунди но спреш ли го

нямаш никакво спасение, гледам че караш 6-та генерация при тях ако

не се лъжа има филтър на купето а ако ти е задръстен и от това може да е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Преди години купувах препарат против изпотяване май Sonax беше.Пълна измислица - изобщо не действа.Такова ми е мнението и за автокозметиката по принцип.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullkiller

Преди години купувах препарат против изпотяване май Sonax беше.Пълна измислица - изобщо не действа.Такова ми е мнението и за автокозметиката по принцип.

И аз съм ползвал 1 път такъв препарат-ефектът беше обратен, даже доколкото си спомням, светлините на насрещно движещите се коли се пречупваха по такъв начин, че видимостта беше почти нулева..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

И аз съм ползвал 1 път такъв препарат-ефектът беше обратен, даже доколкото си спомням, светлините на насрещно движещите се коли се пречупваха по такъв начин, че видимостта беше почти нулева..
ужасни са, все едно си излял масло на прозореца, прави дъга. и винаги стои на посока, на която за последно си тръкнал с кърпата. ако не търкаш пък стои на капки и вадички тук-таме, ужасни са тези препарати, а съм пробвал не единнай-добре е препарата за миене на прозорци и духалките на мах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

... духалките на мах

И само външен въздух! Иначе не ста'а! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...