Jump to content
Guest anton_banchev

Търси се отговор

Recommended Posts

Guest anton_banchev

има една хонда 5 ген. дето се продава.Собственика ми каза ,че горяла 9/100 газ и 7,5-8/100 бензин извън градско.Въпроса ми е може ли разхода да е почти еднакав и не трябва ли да горят кам 6,5-7 извън градско по принцип.Да не би да е издухан тоя мотор ,че да гори повече.ВЯрно ,че зависи как се кара дали с 100 или 160 ама все пак... :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policaja

има една хонда 5 ген. дето се продава.Собственика ми каза ,че горяла 9/100 газ и 7,5-8/100 бензин извън градско.Въпроса ми е може ли разхода да е почти еднакав и не трябва ли да горят кам 6,5-7 извън градско по принцип.Да не би да е издухан тоя мотор ,че да гори повече.ВЯрно ,че зависи как се кара дали с 100 или 160 ама все пак... :dry:

колега,както не си писал от къде се,ако си от остров тамбукту там бензина може да епо-слаб и за това да гори по-вече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest anton_banchev

колега от Плевен съм ,а колата за която говоря е във Враца.Незнам какъв им е бензина там ама това е което ми каза човека за нея,че гори 9 газ и 7-8 бензин извънградско.Такива филми има ли ги някаде? :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

колега от Плевен съм ,а колата за която говоря е във Враца.Незнам какъв им е бензина там ама това е което ми каза човека за нея,че гори 9 газ и 7-8 бензин извънградско.Такива филми има ли ги някаде? :dry:

На последък и на мен ми гори 9 газ извънградско (да не кажа магистрално) оба4е ми е тежък крака.Ако идва6 да я гледа6 ако съм си във Вр. може да дойда да я погледна с теб. Оба4е през пове4ето време съм в Пл. но пък може и да се улу4им. Пи6и на ли4ни. Редактирано от r2d2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest anton_banchev

то добре ще пиша ама къде са тия лични?Нов съм тука и трудно се ореантирам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

то добре ще пиша ама къде са тия лични?Нов съм тука и трудно се ореантирам.

Кликваш върху ника на този на когото искаш да пратиш лично и така влизаш в профила му има 3 таблици 2 на първия ред дясната е "Communicate" предпоследното е "Send a Personal message" кликваш върху него и пишеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Собственика може да ти каже каквото си поиска. Не можеш да му имаш вяра. Закарай колата в сервиз да я огледат хубаво. Аз попаднах на няколко морги с хубав вид докато си търсех :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...