Jump to content
Guest anton_banchev

едно бързо питане

Recommended Posts

Guest anton_banchev

Много хора ми казват - Не си вземай кола от Враца ,смисал японска кола.Аз си търся honda civic 5 ген. и сега видях една вав Враца.Та верни ли са тия слухове ,4е от там не е добре да се взема кола.То е ясно ,4е е до това как е карана и поддържана ама аз искам да питам.Какво мислите като по-компетентни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

не да не си вземаш а просто трябва да си много ама много вниматилен при покупка от там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest anton_banchev

не да не си вземаш а просто трябва да си много ама много вниматилен при покупка от там

мерси много benji_crx и все пак би ли погледнал тая хонда в mobile.bg Тя е 1992г. 1.5 16v червена и я дават за 5600,то няма друга с това описание.Мисля да отида и да я видя ама задалжително да я закарам на сервиз преди да я купя.Там могат ли да ми кажат ако нещо и има по ходовата част и дали е ''издухана''. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

видях я колата но нищо не мога да ти кажа за нея освен тея ксенонови фарове :dry: и газовото :dry: но я огледай добре.ако можеш я закарайте на омбре в софия да я огледа той ще каже най-добре какво и е състоянието на ходова част и двигател на него може да вярваш :dry: успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest anton_banchev

а отностно газовото какво мислиш?и каде да намеря омбре нещо като адрес,че сам бос по тая тема,а сега много сам се зарибил по тия коли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest anton_banchev

е немога да разбера във Враца как карат тия коли ,че им се носи славата навсякаде?Може и да не е така при всеки ама от коментарите ,които чувам е така.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

някой от колегите беше споменал че самурайчетата от Враца са повечето на инвалид....а Враца бил град с доста "мними" инвалиди.....това е мисля за което имат предвид хората че трябва да се внимава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

От личен опит знам че тия търговци на коли гледат да ти набутат някаква бракма па даже и не ги стягат за пазарпоне като тея от горубляне а само лъжат и мажат ако я купуваш задължително или при омбре или при много доверен джамбазин не се хващай на въдицата да я купуваш без проверка или като мен да те мотаят цял ден и накрая да си я купиш на късмет не го прави и ти :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobifen

проблема във враца е че инвалидите там вкарват на свое име по 30-40 коли и има опасност в един момент при евентуална насрещтна проверка от митниците да се получат усложнения и да трябва да си платиш митото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

защо ще го плащам аз , ще го плаща човека който е собственик и който е вкарал колата - инвалида

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest anton_banchev

Ами bobifen ако само това е проблема във Враца да не се тревожа толкова.Аз и без това си търся кола с платено мито.Страх ме е да не вземат трошляци и да ги понагласят малко ,и после да ги пробутват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobifen

АЗ СЪМ КАРАЛ ДВЕ ХОНДИ КУПВАНИ ОТ ВРАЦА И ДВЕТЕ БЯХА ПЕРФЕКТНИ И ГИ КАРАХ ПО ОКОЛО СТОТИНА ХИЛЯДИ БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ,ЕДНАТА 5 ДРУГАТА 6 ГЕНЕРАЦИЯ.ГЛЕДАЛ СЪМ И ДРУГИ ЯПОНКИ ТАМ ЗА ПРИЯТЕЛИ,А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА МИТОТО ВСЕ СИ МИСЛЯ че АКО ОТКАЖЕШ ДА СИ ПЛАТИШ МИТОТО ПРИ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ НЕ ДАИ СИ БОЖЕ ,ИНВАЛИДА ПЪК МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ДА ТИ Я ПРЕХВЪРЛИ ПОСЛЕ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

защо ще го плащам аз , ще го плаща човека който е собственик и който е вкарал колата - инвалида

За да си запази6 колата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

За да си запази6 колата :cool:
нали се досещаш че в договора пише че е закупен с мои средства плюс договор за залог че ако си го поиска ми дължи неустойка и всичко е нотариално а ако и тогава пак загубя може те да вземат половин купе и блока на мотора :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...