Guest 1net #1 Публикувано 25 Юни, 2004 Имате ли ваши такива? знам че наоколо не се намира ДИНО ама все пак.Може и линк към чужди характеристики само да се знае за кой двигател става дума и дали е тунингованМерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #2 Отговорено 25 Юни, 2004 Имате ли ваши такива? знам че наоколо не се намира ДИНО ама все пак.Може и линк към чужди характеристики само да се знае за кой двигател става дума и дали е тунингованМерсиНа HONDA графиката на въртящият момент, е малко като графиката на мощността на другите коли )Къде в БГ има дино? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 25 Юни, 2004 ами незнам да има,най-вече ми е интересно ако някой знае сайт със графики преди/след тунинга че са като на други коли - ОК, също ще ми е интереснотова е от чист интерес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #4 Отговорено 25 Юни, 2004 (Редактирано) Стенд има в сервиза на Ники Златков.Студентски град-зад Софавто.80лв. струва удоволствието да ти премерят мощноста. Редактирано 25 Юни, 2004 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #5 Отговорено 25 Юни, 2004 Има една тема в "Техническите въпроси" за Спортните филтри.дали вършат работа или не.някаде по страниците на тази тема съм сложил един или два линка за един Шевролет Берета.там има такива графики точно.дано ти свършат работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #6 Отговорено 25 Юни, 2004 Имате ли ваши такива? знам че наоколо не се намира ДИНО ама все пак. Може и линк към чужди характеристики само да се знае за кой двигател става дума и дали е тунингован Мерси На HONDA графиката на въртящият момент, е малко като графиката на мощността на другите коли ) Къде в БГ има дино? Далече си от истината! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 25 Юни, 2004 super, mersi na vsi4kiako niakoi se seti za oshte neshte, vse pak da pishe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #8 Отговорено 26 Юни, 2004 Забравих и тая графика: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове