Jump to content
Guest anton_banchev

може ли някой да помогне?

Recommended Posts

Guest anton_banchev

Значи първо искам да питам дали е добре да се слагат АГУ на хонда 5г. ,газта не вреди ли нещо на двигателя?Другото което искам да питам ,някой може ли да ми каже колко разгод дават тия коли на градско и извън градско и има ли смисъл от АГУ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Значи първо искам да питам дали е добре да се слагат АГУ на хонда 5г. ,газта не вреди ли нещо на двигателя?Другото което искам да питам ,някой може ли да ми каже колко разгод дават тия коли на градско и извън градско и има ли смисъл от АГУ?

Добре дошъл във форума!Ползвай търсачката и ще намериш много теми за агу-та и разход на бензин,но преобладаващите мнения за газта са отрицателни....Хонда е икономична,здрава и доста пъргава кола,та затова почти всички тука сме маняци :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Аз имам две Хонди на газ и съм много доволен, много е важно да бъде монтирана добре газовата уредба. Мога да твърдя че на газ двигателя работи много по-тихо и равномерно дали се дължи на детонацията или кофти бензин незнам. Иначе мога да ти дам малко цифри от собствен опит- разход Civic градско 8,5-9,5л. извънградско 6,5-7,5л., Accord градско 12-12,5л. извънградско 10-11л. Но само от разликата можеш да си направиш сметка колко пари ще спестиш, то сега разликата газ- бензин не е много голяма, но пак излиза по- евтино на газ и ако караш много, бързо ще си избиеш газовата и оттам или ще си спестяваш парички или ще караш повече. А за двигателя надали се износва по-бързо или се поврежда по-често, пък и после само от разликата за няколко хиляди мисля че ще можеш да купиш цял мотор (дано не се налага). Аз Civica съм карал повече и двигателя не е отварян никога от мен скоро му мерих компресията и беше супер за кола на 20г. и кои знае на колко км.Най- кофтито на газовата че ти намалява много багажника и тежи на колицата. А иначе като се загледаш по улиците колко коли и Хонди се движат на газ, значи можеби има смисъл :D . Ако си от София ето ти линк на моя газаджия много съм доволен и мисля че ще ти свърши добра работа както при монтажа така и после при поддръжката, той работи само със Stargas и дава 2 години гаранция Газ сервиз. Успех ако решиш и си монтираш драсни някой ред да кажеш как е. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...