borko_st89 7 #1 Публикувано 10 Май, 2012 Здравейте колеги. Имам проблем с бензиномера...започна да ми прави проблем преди няколко месеца като ту показваше вярно, ту заставаше в най-горно положение, даже преминава Full-a. Сега от няколко седмици вече стрелката ми е зацепила на Full и не мърда на никъде...Моля Ви кажете къде да търся проблема, защото е много кофти така и немога да разбера кога имам гориво и кога не. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #2 Отговорено 11 Май, 2012 (Редактирано) Имах подобен проблем също на D13. След смяна на табло(с ужким читаво) и кабелите до поплавъка в резервоара продължи да го прави докато не тествах с второ "по-читаво" табло и всичко си дойде на мястото. Моят съвет е тествай с работещо табло от някой познат/приятел(ако е там проблема си купуваш табло или само уреда за нивото на бензина) и ако отново го прави провери кабелите до резервоара и поплавъка. В ръководството до колкото си спомням пишеше да се проверят масите. Успех! Редактирано 11 Май, 2012 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko_st89 7 #3 Отговорено 11 Май, 2012 Имах подобен проблем също на D13. След смяна на табло(с ужким читаво) и кабелите до поплавъка в резервоара продължи да го прави докато не тествах с второ "по-читаво" табло и всичко си дойде на мястото. Моят съвет е тествай с работещо табло от някой познат/приятел(ако е там проблема си купуваш табло или само уреда за нивото на бензина) и ако отново го прави провери кабелите до резервоара и поплавъка. В ръководството до колкото си спомням пишеше да се проверят масите. Успех!Благодаря много за съвета! Ще пробвам да намеря от някъде табло за да го тествам и дано се реши проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове