Guest darius #1 Публикувано 7 Октомври, 2006 Колеги , направо онемях , вижте самиCRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #2 Отговорено 7 Октомври, 2006 Як е , но нещо на мен не ми допада начина на тунинговане и чак такова бягане от оригиналния вид на рекса.иначе евала на мацката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #3 Отговорено 7 Октомври, 2006 Хм,доста кинти е хвърлила ,според мен изглежда добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #4 Отговорено 7 Октомври, 2006 Добър е. Колега не се сърди за намесата в темата, ама като стана въпрос за Хиксове, ето малко идеи:http://www.streettuners.com/gallery/crx/crx_page1.htm Че другата година като/ако паднат митата ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #5 Отговорено 7 Октомври, 2006 и на мен не ми харесва много стандартен кит за цена.......1500$ако не се лъжа.но това си е моето виждане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #6 Отговорено 7 Октомври, 2006 (Редактирано) днес на ул. Ген. Заимов в Пловдив видях подобен рекс - червен, но не видях с каква регистрация е, и май не е съклубар, щото щеше да се похвали Редактирано 7 Октомври, 2006 от joro_bul Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doggy #7 Отговорено 7 Октомври, 2006 Добър е Само двигателчето много постно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 7 Октомври, 2006 според мен си е много добро небих го отказал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #9 Отговорено 8 Октомври, 2006 Добре е направена колата, но и на мен не ми допада - много далеч е от оригиналния вид,много... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #10 Отговорено 9 Октомври, 2006 Много яка машина кефи мееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest БÑ�Ñ�но пÑ�е #11 Отговорено 9 Октомври, 2006 Нещо не си я представям тая мацка сама да си го прави тоя Рекс... А че е много далеч от оригинала...съгласен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #12 Отговорено 9 Октомври, 2006 Бе, не е зле ама бега наистина много от оригиналния ви. И аз немисля, че мацката сама си го е правила по простата причина, че това наистина е стандартен кит - виждал съм и други такива китове едно към едно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mugen #13 Отговорено 9 Октомври, 2006 Предната броня си е направо от Dodge, а от страни прилича на умалено Ферари Ф40.Честно казано не си падам много по визуалният тунинг върху Хонда, защото в повечето случай се прекалява и само се разваля оригинала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #14 Отговорено 9 Октомври, 2006 абе незнам за жас ама мен ме кефи колата на мацката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #15 Отговорено 9 Октомври, 2006 Браво на мадамата, дано станат повече мацки като нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове