tuntov_jr 15 #1 Публикувано 9 Май, 2012 Здравейте скъпи почитатели на високите скорости.Ние от UPG съвместно с dragracing.hu и dragracing.ro с гордост обявяваме началото на най-новата серия от драг надпревари в България. Гответе се за невиждани досега събития, организацията, за които ни отне 6 месеца и които ще променят завинаги нивото на спорта в страната. Представяме ви Кондофрей Драг Челиндж, който ще се проведе на едноименното летище близо до Радомир. Най-голямото летище строено някога в страната ще бъде домакин на ТРИ кръга изпълнени с изключителни надпревари които ще се проведат на 09-10 Юни ( 1-ви кръг ), 01-02 Септември ( 2-ри кръг ) и на 06-07 Октомври ( 3-ти кръг част от Beast of East Europe ). За всички участици - запретвайте ръкави в гаражите, тъй като сме ви подготвили куп изненади - за пръв път у нас - най-професионалната драг настилка - VP LC7, мотивираща конкуренция от минимум три европейски страни, времеизмервателна апаратура Race America и възможност да участвате в кръг от международния шампионат Beast of East Europe, с който ще закрием сезона за тази година. До всички зрители и фенове , погрижили сме се и за вас, осигурявайки трибуни, професионален кетъринг, музикална програма, дрифт шоу, томболи и много други изненади. Всичко това го правим, за да може нивото на българския спорт да върви постоянно нагоре и за да доведем нови приятели от цяла Европа.Всичко това нямаше да се случи без подкрепата на нашите партньори от Румъния, Гърция и Унгария. Нека им покажем гостоприемството което заслужават и, че българските автомобили са готови за предизвикателството.Очаквайте повече подробности скоро.На това попаднах в facebook-a(профила на рибата) и мисля че е редно да се сподели!!!Ден 1-ви (09 Юни)- вход 5 лв- квалификации- свободни стартове- възможност за тестове и допълнителни настройкиДен 2-ри (10 Юни)- вход 7 лв- брифинг с пилотите- технически преглед- начало на драг надпреварата- дрифт шоу + дрифт такси 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TrAdIuLi 235 #2 Отговорено 9 Май, 2012 Първата записана кола съм спок ..... ще карам Ако е здрава техниката .......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #3 Отговорено 9 Май, 2012 Би ми било доста интересно. Струва си да се види мисля да отида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 9 Май, 2012 Много ми е далече иначе с удоволествие бих дошъл . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #5 Отговорено 9 Май, 2012 Ако всичко, което е написано се случи си мисля, че нивото ще скочи изведнъж много рязко до небето, което може само да ни радва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове