Jump to content
dark_

Хонда Сивик 5ген купе

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте. Не съм сигурен дали темата ми е за точно този раздел, ако модераторите преценят ,че не е да я преместят.Предстои ми да си купувам 1-ва кола и много се запалих по Хонда и точно тази генерация и като цяло съм чувал, че Хондите са икономични и доста здрави коли, но им била и леко скъпа поддръжката (за което ще чакам вие да ми кажете дали е вярно :Д).Всички ми говорят, че били стари вече и нямало смисъл да си взимам 17 годишна кола, но просто не мога да си харесам нищо друго купето ме грабна от пръв поглед.:rolleyes: . Както всеки, който е решил да си взима кола почнах да се ровя в сайтовете да видя как стоят нещата с цените, защото по автокъщите надали ще намеря такава Хонда. Като цяло разполагам общо с 3500 - 4000лв които мисля, че са предостатъчни.Ето няколко обяви които съм си харесал и ако може да дадете някакви препоръки за тях или други обяви ще съм ви много благодарен.;)http://nfs.mobile.bg...9326&f1=details http://www.cars.bg/u668856 http://www.cars.bg/u671520

Редактирано от zezrt

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези пари може да погледнеш и 6-та купе.аз взех такова и сум доволен.5-та са по стари и трудно да намериш някоя свястна.Верно е че са по красиви.На моята 96година купе ми излезе 330-350 обслужването с хубав консуматив.В тези при са всички филтри,реглаж клапани,ремък ролка,масло,и трите пистови ремъка.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледай колата да е максимално стокова, или ако не е да е гледана от фен на марката, не от някой рацер, лично за мен 5-та е по-красива, но като по стара варианта да е ръждива е по-голям, подръжката мисля, че не е скъпа, окачването е здраво и просто, търси д16-мотор, не за други ами д15-ката ще ти омалее доста бързо и се почва едно четене по форумите..... за цени 3500-4000(това за мен е тавана) поне да има климатик. Поразгледай раздела "продава". Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гледай да не започнала да ръждясва и да не китосвана-както са ти казали колегите избягвай коли претърпяли модифициране(рязане за тонколони, разработки по двигател и външен вид) ако си фен на газта не се замисляй и за кола с газово директно да си вземеш, гледай да не свети чек лампата след като запали колата и да не пуши нищо от никъде! ако държиш на сигурност-еърбег- но имай предвид че е 20годишен.. нз колко може да му се вярва :) и бих ти препоръчал кола от форума повечето са гледани но цените им са малко по високи :) ааа също така внимавай с номера на двигателя :) сравни го дали е истинския защото има после големи ядове :) а за цените на частите е както всички нормални коли не е скъпа!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако питаш мен, хващай си 101коня и малкия данък, пък после можеш да я засилиш чрез поне 3 варианта.Също много внимавай и следи за удари отпред. Колата има много тънка ламарина, не държи особено, пък след удар е пълен кашкавал. Поогледай се за ръжди отдолу.

Редактирано от Ryuugan

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...