dark_ 62 #1 Публикувано 9 Май, 2012 (Редактирано) Здравейте. Не съм сигурен дали темата ми е за точно този раздел, ако модераторите преценят ,че не е да я преместят.Предстои ми да си купувам 1-ва кола и много се запалих по Хонда и точно тази генерация и като цяло съм чувал, че Хондите са икономични и доста здрави коли, но им била и леко скъпа поддръжката (за което ще чакам вие да ми кажете дали е вярно :Д).Всички ми говорят, че били стари вече и нямало смисъл да си взимам 17 годишна кола, но просто не мога да си харесам нищо друго купето ме грабна от пръв поглед. . Както всеки, който е решил да си взима кола почнах да се ровя в сайтовете да видя как стоят нещата с цените, защото по автокъщите надали ще намеря такава Хонда. Като цяло разполагам общо с 3500 - 4000лв които мисля, че са предостатъчни.Ето няколко обяви които съм си харесал и ако може да дадете някакви препоръки за тях или други обяви ще съм ви много благодарен.http://nfs.mobile.bg...9326&f1=details http://www.cars.bg/u668856 http://www.cars.bg/u671520 Редактирано 9 Май, 2012 от zezrt Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teddko 6 #2 Отговорено 9 Май, 2012 За тези пари може да погледнеш и 6-та купе.аз взех такова и сум доволен.5-та са по стари и трудно да намериш някоя свястна.Верно е че са по красиви.На моята 96година купе ми излезе 330-350 обслужването с хубав консуматив.В тези при са всички филтри,реглаж клапани,ремък ролка,масло,и трите пистови ремъка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #3 Отговорено 9 Май, 2012 Гледай колата да е максимално стокова, или ако не е да е гледана от фен на марката, не от някой рацер, лично за мен 5-та е по-красива, но като по стара варианта да е ръждива е по-голям, подръжката мисля, че не е скъпа, окачването е здраво и просто, търси д16-мотор, не за други ами д15-ката ще ти омалее доста бързо и се почва едно четене по форумите..... за цени 3500-4000(това за мен е тавана) поне да има климатик. Поразгледай раздела "продава". Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 9 Май, 2012 гледай да не започнала да ръждясва и да не китосвана-както са ти казали колегите избягвай коли претърпяли модифициране(рязане за тонколони, разработки по двигател и външен вид) ако си фен на газта не се замисляй и за кола с газово директно да си вземеш, гледай да не свети чек лампата след като запали колата и да не пуши нищо от никъде! ако държиш на сигурност-еърбег- но имай предвид че е 20годишен.. нз колко може да му се вярва и бих ти препоръчал кола от форума повечето са гледани но цените им са малко по високи ааа също така внимавай с номера на двигателя сравни го дали е истинския защото има после големи ядове а за цените на частите е както всички нормални коли не е скъпа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #5 Отговорено 10 Май, 2012 (Редактирано) Ако питаш мен, хващай си 101коня и малкия данък, пък после можеш да я засилиш чрез поне 3 варианта.Също много внимавай и следи за удари отпред. Колата има много тънка ламарина, не държи особено, пък след удар е пълен кашкавал. Поогледай се за ръжди отдолу. Редактирано 10 Май, 2012 от Ryuugan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове